Брадли Купър и Ирина Шейк отново заедно? Вижте снимките, които накараха всички да говорят

След раздялата си Брадли Купър и Ирина Шейк продължават да поделят грижи за своята дъщеря Леа, но няколко техни кадъра накараха всички да мислят, че двойката може би си е дала втори шанс.

47-годишният актьор и 36-годишният топ модел бяха забелязани да се разхождат в Ню Йорк, а на някои снимки двамата са сложили нежно ръка един около друг в прегръдка. Компания им правят и две кучета, чиито каишки държи Купър.

Това не е първият път, в който бившата двойка предизвиква спекулации за отношенията си. На Хелоуин Ирина Шейк публикува в Instagram общ кадър с бившия си партньор – на снимката тя е в ролята на пин-ъп модела Бети Пейдж, а актьорът е облечен костюм на плюшено мече. Във вечерта на празника двамата са забелязани да се разхождат с 5-годишната си дъщеря Леа де Сен, разказват от Stylecaster.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Феновете им бяха обнадеждени и през лятото на 2022 г., когато Шейк сподели в Instagram поредица снимки от ваканцията си на Бахамите. На една от я виждаме по бански заедно с Купър, докато той дава вода на плуващи прасенца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Двойката беше заедно 2015 до 2019 г., а през 2017 г. двамата станаха родители за първи път. Преди раздялата им се появиха слухове за любовен триъгълник с Лейди Гага, която изпълни главна роля във филма, режисиран от Брадли Купър - „Роди се звезда“ от 2018 г. Според източник на Entertainment Tonight обаче „нещата са били трудни“ още преди снимките и причините за края на връзката са „ежедневни проблеми като родители и като професионалисти“.

Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк

През 2021 г. Ирина Шейк за кратко беше свързвана с Кание Уест, а по-късно се появиха и слухове за връзка на Брадли Купър с Хюма Абидин - дългогодишна съветничка на Хилъри Клинтън.

Предполагаемата нова половинка на Брадли Купър - Хюма Абедин, и красивите ѝ моменти

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти