Това ли е новата жена до Брадли Купър?

Няма нищо по-хубаво от това, когато една двойка успее да се изплъзне под носа на всеки папарак на червения килим. Съобщава се, че точно това са направили Брадли Купър и Хюма Абидин на тазгодишната Met Gala - пристигнали са заедно, а след това са се разделили за важните снимки.

Ако не сте запознати с Абедин, тя е дългогодишната съветничка на Хилъри Клинтън, а също и бивша съпруга на Антъни Уайнър (който беше замесен в секс скандал). Eдна много успешна политическа фигура се среща с високопоставен успешен актьор: това е силната двойка, от която не знаехме, че имаме нужда.

Според Page Six сватовницата на този малко вероятен дует е главната редакторка на Vogue Анна Уинтур. „Анна определено играе ролята на сватовница“, разкрива вътрешен източник. „Тя е близка приятелка на Брадли и обожава Хюма.“

Предполагаемата нова половинка на Брадли Купър - Хюма Абедин, и красивите ѝ моменти

Според друг източник двойката работи усилено, за да запази „спокойствие“, но те се срещат „от няколко месеца“. Двамата са идеални един за друг. И двамата се интересуват от властта, политиката и човешките проблеми.“

В края на май Абедин разкрива в интервю за „Гардиън“, че „се опитва да остане открита“ по отношение на запознанствата, но ги намира едновременно за „ужасяващи“ и „вълнуващи“. Въпреки скандалното поведение на бившия ѝ, тя не е загубила надежда.

„Вярвам в любовта - имала съм я, знам какво е усещането, бих искала отново да изпитам това чувство“, обяснява тя.

Ако тази двойка действително е факт, това може да е двойката на Ню Йорк за лятото на 2022. Ще им бъде трудно да избягват папараците сега, когато предполагаемата им тайна е наяве, но ни се струва, че това съчетание на силите е подобно на Джордж и Амал Клуни, където интересът им към изкуството, политиката и успешната им кариера съвпадат перфектно.

Надяваме се, че Купър-Абедин е нещо реално, защото вече виждаме как Уинтур планира тяхната корица за Vogue.

Брадли Купър през годините

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти