На събитие с тате: малката Леа е копие на Брадли Купър!

брадли купър
Снимка: Getty/Gulliver

Двегодишната дъщеря на Брадли Купър и Ирина Шейк – Леа де Сен, не е прекарала много време под светлините на прожекторите, но тази неделя малкото момиче ни зарадва с първата си публична изява!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jornal O Globo (@jornaloglobo) on

2-годишната Леа направи своя публичен дебют на първото си официално събитие с Брадли Купър и беше снимана как гледа с възхита, седнала в скута на баща си по време на церемонията за наградата Марк Твен за американски хумор в Кенеди Център във Вашингтон. Купър присъства на събитието, за да подкрепи своя приятел и звезда от „Роди се звезда“ Дейв Чапел, който получи 22-рата годишна награда „Марк Твен“.

Новата роля на Брадли Купър: грижовен и мил баща! >>>

За събитието Леа носеше черна рокля със сребърни звезди и черна пухкава жилетка. Къдрава ѝ руса коса беше наполовина вързана, за да завърши перфектната ѝ визия за първата ѝ публична поява на червения килим!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POPSUGAR Middle East (@popsugarme) on

Въпреки че Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха след 4-годишна връзка, двамата са усвоили изкуството на съвместното родителство на момиченцето си. „Брадли прекарва всеки ден със семейството си“, разкри източник пред сп. “People”. „Повечето дни Брадли и Ирина извеждат Леа заедно, понякога просто се разхождат по плажа. Брадли и Ирина изглежда страхотно.“

Снимките на Купър и Леа по време на събитието определено показват сладките им отношения. „Да имаш семейство променя всичко“, сподели Купър пред Опра Уинфри, когато стана баща: „Дъщеря ни е просто невероятна.“ Съгласни сме!

Вижте в галерията най-милите моменти на Брадли Купър и малката Леа! >>>

Брадли Купър и Ирина Шейк
Снимка: Getty

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти