Брадли Купър признава за пристрастеност към кокаина в миналото: „Имах нулево самочувствие“

Брадли Купър
Снимка: Getty

В рядък момент на откровеност Брадли Купър сподели за психични проблеми и пристрастяване в миналото си, научаваме от Entertainment Tonight.

47-годишният актьор гостува в подкаста Smartless, където пред водещите Уил Арнет, Джейсън Бейтман и Шон Хейс призна, че в началото на своята кариера се е чувствал „изгубен“.

Пред микрофоните Купър си спомня, че когато е бил на 29, язвителното му чувство за хумор, с което не е осъзнавал, че прекалява, е станало повод за труден разговор с Арнет.

Звездата признава, че по онова време е имал „нулево самочувствие“ и е смятал своите шеги и хаплив сарказъм за безобидни: „Не мислех, че наранявам някого, защото как бих могъл, ако бях безполезен?“

„Бях толкова изгубен...и пристрастен към кокаина, това беше другото“, обяснява Купър, добавяйки, че е скъкал ахилесовото си сухожилие веднага след като напусна сериала „Наричана още“ ​​през 2003 г., а това допринася за емоционалните му сътресения.

За Купър преместването в Лос Анджелис, за да снима „Наричана още“, се е усещало като „връщане в гимназията“.

„Не можех да вляза в никакви клубове, нито едно момиче не искаше да ме гледа. Бях напълно депресиран“, споделя актьорът. „Това всъщност не се промени преди „Последният ергенски запой“, а бях на 36, когато го снимах.“

„Така че трябваше да премина през всички тези неща преди изобщо славата да влезе в съществуването ми на ежедневно ниво“, признава той, обяснявайки, че най-големите му лични затруднения не са били причинени от славата, а от емоционални проблеми. „Всичко това се случи преди каквото и да било от останалото.“

В крайна сметка Купър приписва на разговора с Арнет съдбовното начало на самоосъзнаване, довело до това да преразгледа поведението си.

„Определено направих големи преоткрития на 29 до 33-34, когато поне успявах да застана пред някого и да дишам, слушам и говоря“, споделя още номинираният за „Оскар“ актьор.

Брадли Купър през годините

В усилията на Купър за самоусъвършенстване играе роля и отглеждането на 5-годишната му дъщеря Леа, за която той споделя грижи с бившата си половинка, модела Ирина Шейк.

„Всяко едно нещо е абсолютно засенчено или изведено в великолепен цвят от факта, че мога да бъда баща на прекрасно човешко същество“, разказва Купър. „Това е просто най-великото нещо.“

Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк

По думите на актьора към момента той се грижи с дъщеря си, докато снима филм в Ню Йорк, а това, че е трезвен и психически здрав му дава яснота на ума, за да знае кога да поиска помощ от другите.

„Още нещо от това да си трезвен и да имаш смирение е, че осъзнавам, че не мога да заснема този филм и да се грижа за Леа без никаква помощ“, споделя той. „Така че буквално тази вечер, на минути разстояние, идва някой, който ще остане в Ню Йорк и ще помогне до края на снимките. Което никога не бих направил, но слава Богу, че го правя.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти