На разходка с татко: Брадли Купър сложи розовата диадема на малката Леа

Брадли Купър
Снимка: Getty

Не само ние се радваме на хубавото време и възможността да се разхождаме свободно навън след дългите дни на изолация у дома. Баща и дъщеря на разходка в Ню Йорк - актьорът Брадли Купър бе уловен от папараци в трогателен момент с малката Леа. 

Той бе заснет с розова диадема с панделка на главата, която вероятно е на 4-годишната му дъщеря, пише "Дейли мейл". От снимките се вижда, че двамата спазват правилата - носят предпазни медицински маски, а Купър е хванал малката Леа за ръка, докато пресичат.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @famouskids_insta on

Актьорът е с бяла тениска, дънки и авиаторски очила, а диадемата е като шеговит акцент във визията му. Дъщеричката му пък е от глава до пети в розово.

Леа е дъщеря на Ирина Шейк и Брадли Купър. Звездната двойка се раздели през 2019 г. след 4-годишна връзка. Изглежда обаче отношенията им са приятелски, след като Купър бе забелязан да обядва с бившата си през март.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia) on

„Брадли прекарва всеки ден със семейството си“, разкри източник пред сп. “People”. „Повечето дни Брадли и Ирина извеждат Леа заедно, понякога просто се разхождат по плажа. Брадли и Ирина изглежда страхотно.“

Новата роля на Брадли Купър: грижовен и мил баща!

ох на мама
Снимка: Личен архив

Още за четене: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти