Истината за отношенията между Лейди Гага и Брадли Купър (или когато невинаги любовта от екрана се прехвърля в живота...)

Истината за отношенията между Лейди Гага и Брадли Купър (или когато невинаги любовта от екрана се прехвърля в живота...)
Снимка: iStock

Тези дни новината, че Лейди Гага се преместила при Брадли Купър и вече царувала в дома му, размествайки мебели и взимайки мерки за по-широк гардероб, обиколи навсякъде.

Твърденията от не много сигурни американски и дори руски издания са, че от около месец певицата живеела с актьора и дори се позовават на източници, близки до звездите. Според тях Гага се заела с интериора на апартамента и поръчала нова мебел.

ф
Снимка: iStock

Само преди месец руският модел Ирина Шейк се изнесе от общия им дом с Брадли Купър след 4-годишна връзка. Като причина за раздялата веднага беше посочена Лейди Гага, с която холувудската звезда наистина демонстрира химия на големия екран, а и на живо на последните Оскари.

ф
Снимка: iStock

Преди това през февруари самата тя развали годежа си със своя мениджър Кристиян Карино. Но това потвърждава само, че двамата са добри актьори и че имат лични проблеми, а не, че живеят заедно.

ф
Снимка: iStock

Всички тези публикации сайтът www.gossipcop.com опроверга със следното: „В действителност, Купър и Гага не са романтично включени. Лица, свързани с двете звезди, ни увериха, че те са просто близки приятели. Надеждни издания като списание „People” и „Entertainment Tonight” също потвърдиха, че звездите имат близка връзка, но не са двойка. Според тях дори за Купър срещите не са приоритет след раздялата и той „е изцяло фокусиран върху кариерата и дъщеря си“.

ф
Снимка: iStock

Gossipcop.com твърди също, че често се случва, когато става въпрос за връзката на Купър и Гага, таблоиди да създават фалшиви разкази, след което да ги отхвърлят и да излизат с нови.

ф
Снимка: iStock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти