Химията между Ирина Шейк и Кание Уест има история, а нагласата на Брадли Купър е безценна

Ирина Шейк Кание Уест Брадли Купър
Снимка: Getty

Слухове за връзка между Ирина Шейк и Кание Уест се появиха още през май, но едва преди дни 35-годишният модел и 44-годишният рапър бяха забелязани на почивка във Франция за рождения ден на изпълнителя.

След като общите им кадри в Прованс обиколиха мрежата, анонимни източници се включват с твърдения, за да претеглят ситуацията, разказват от Vanity Fair.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neomag (@info_neomag)

Един от тях твърди пред Page Six, че двойката се среща от началото на пролетта, но започва да се виждат редовно едва преди няколко седмици. Друг приближен потвърждава тази хронология и допълва: „В момента е неангажиращо, но са влюбени.“

Макар да се виждат едва от няколко седмици, всъщност се оказва, че химията между Шейк и Уест продължава от години. Още един източник, този път от музикалния свят, заявява за Page Six: „Кание е бил с Ирина за кратко преди Ким. Беше я преследвал отдавна.” Моделът се появява в видеоклипа към песента на рапъра “Power”, а две години по-късно дефилира в ревю на модната му марка Yeezy, но по това време Шейк е обвързана с футболиста Кристиано Роналдо. Рапъра освен това рапира за модела в песента си от 2010 г. “Christian Dior Denim Flow”, включвайки я в дълъг списък с имената на модели.

Колкото до това как бившите партньори на новата двойка се справят с новината за връзката им, Ким Кардашиян очевидно „няма нищо против”, а Брадли Купър иска това, което е най-доброто за Шейк.

Източник на Us Weekly споделя: „Брадли би подкрепил изцяло онзи, когото Ирина избере към момента - той просто иска тя да бъде щастлива.“ Купър и Шейк се разделиха през юни 2019 г., но полагат взаимни грижи за 3-годишната си дъщеря Леа Де Сен. „Брадли и Ирина не са просто в добри отношения като роднини, те също са близки приятели и споделят лични неща помежду си“, добавя приближеният.

Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк

Твърди се, че Ким в момента е изцяло фокусирана върху четирите си деца и кариерата си, но четири месеца след подаването на молба за развод, тя няма намерение да слага край на любовния си живот. „Приоритетите ѝ са нейните деца и работа, но тя би искала да намери човек, с когото да сподели живота си“, казва източник на People.

Може би има нещо вярно, че планетарните влияния тази година карат доста бивши двойки да потърсят компанията си. Преди Шейк и Уест, това се случи с Дженифър Лопес и Бен Афлек, а може би Анджелина Джоли също се ще присъедини в клуба.

Прочетете още за тях тук:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти