Дженифър Лопес и Бен Афлек заедно на почивка: събира ли се Бенифър отново?

Бившите годеници Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха забелязани заедно преди дни, но слуховете за повторното събиране на двойката бързо бяха разсеяни от източници, които твърдят, че между звездите има само приятелство.

След като актьорът беше забелязан да посещава дома на певицата в Лос Анджелис на няколко пъти, сега двамата заснети на почивка в Монтана през уикенда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Пътуването им поражда нови романтични теории за бъдещето на Бенифър, както беше известна двойката по време на връзката им. Лопес и Афлек се разделиха малко преди планираната си сватба през 2004 г., след като бяха сгодени в продължение на две години.

По повод кадрите на двамата, уловени от папараци през почивните дни, източник твърди пред Entertainment Tonight, че 51-годишната певица и 48-годишният актьор имат „естествена химия“, когато са заедно.

„Те си прекарват добре, когато са заедно, и нещата между тях са лесни, забавни и вълнуващи“, казва още източникът. „Поддържаха връзка през годините, така че да се свържат отново не е огромна изненада за техните приятели. Бен защитава Джей Ло и те се опитват да бъдат възможно най-дискретни.“

Според Е! News, двамата почивали сами в клуб Йелоустоун в Монтана за една седмица. Междувременно източник на People твърди: „Те имат силна връзка. Всичко беше бързо и интензивно, но Дженифър е щастлива.“

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Снимка: Getty

След раздялата си Лопес и Афлек поддържат приятелски отношения, каквито певицата и актриса успява да запази с няколко от бившите си партньори, най-вече бащата на нейните близнаци Марк Антъни. По-рано източник на Entertainment Tonight потвърди, че Джей Ло и Бен са прекарвали време заедно наскоро, но само като приятели.

„И двамата се възхищават един на друг в професионално отношение, уважават се и се чувстват комфортно един с друг“, твърди анонимникът и добавя: „Дженифър и Бен се виждаха няколко пъти след раздялата ѝ с Алекс (Родригес). Джен и Бен останаха приятели през годините и двамата все още са точно това - приятели.“

Концертът Vax Live обаче предизвика още спекулации. Двамата не само участваха заедно в събитието на 2 май, но по-наблюдателните забелязаха, че в изпълнението си Лопес е включила акорди от песента си “I’m Glad” от 2002 г., посветена на Афлек. Заклетите фенове на Джей Ло отбелязват, че певицата избягва парчето, вдъхновено от връзката с Афлек, след като се разделят.

През 2020 г. Бен Афлек последно беше обвързан с актрисата Ана де Армас, но двамата сложиха край на романтичните си отношения година по-късно. В средата на април Дженифър Лопес и нейният годеник, бейзболистът Алекс Родригес обявиха официално раздялата си, а само дни преди това Бен Афлек беше цитиран от сп. InStyle за материал, посветен на музикалната звезда. Актьорът се изказа дълго и ласкаво за Лопес, а част от думите му гласят: „И до днес тя остава най-трудолюбивият човек, с когото съм се сблъсквал в този бизнес. Тя има голям талант, но също така е работила много усилено за успеха си и съм толкова щастлив за нея, че най-накрая изглежда получава това, което е заслужила.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти