Джей Ло и Бен Афлек се наслаждават на романтика в Маями

джей ло бен афлек
Снимка: Getty

Източник на Us Weekly потвърждава, че Бен Афлек и Джей Ло отново са заедно. Още в края на миналия месец актьорът от “Батман срещу Супермен” и Дженифър започнаха да излизат на “приятелски срещи”, които не винаги изглеждаха платонични. Двойката запечата с целувка окончателно събирането си преди няколко дни в Маями.

Доскоро необвързаните Джен и Бен, познати някога като “Златната двойка на Холивуд” изглежда споделят повече от приятелска подкрепа в труден момент. Преди дни бившите годеници бяха щракнати от папараци на терасата на наето жилище в Маями. По-рано в същия ден двамата са забелязани от източник на US Daily във фитнеса на Джей Ло. Той описва тренировката, в която проявите на близост отбелязват завръщането на Бенифър: 

Двамата тренираха с различни инструктори, но по никакъв начин не е опитваха да скрият връзката си. Оставаха близо един до друг - прегръщаха се, закачаха се и се целунаха между упражненията. Беше ясно, че помежду им има силна химия и, че си прекарват добре заедно.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨Diana✨ (@jlosgolden)

Измина около месец откакто Дженифър Лопес и Алекс Родригес обявиха разтрогването на годежа си. Може би е съдба, че Афлек също се раздели с кубинската актриса Ана Де Армас в началото на годината.

Възраждането на връзката между Джей Ло и Бен Афлек носи на много от нас носталгия по звездните двойки от началото на века. Засега дуото се въздържа от коментари и все още се наслаждава на времето в Маями.

10 холивудски двойки, които се влюбиха лудо, но не им беше писано да бъдат заедно

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти