Защо връзката на Леонардо Ди Каприо с Джиджи Хадид приключи преди наистина да е започнала?

Още преди Леонардо Ди Каприо и Джиджи Хадид да застанат официално пред медиите като двойка, и последната искра от тяхната мимолетна любов угасна. Актьорът и супермоделът са сложили край на връзката си след като се срещаха тайно в продължение на няколко месеца, предаде Us Weekly. 

„Джиджи и Лео вече не се срещат.“ – казва вътрешен човек ексклузивно пред Us Weekly за 27-годишния супермодел и 48-годишния носител на „Оскар" – „Нещата просто органично се изчерпаха между тях.“

Източникът добавя, че не е имало драматична причина за раздялата. „Лео и Джиджи бяха в различни моменти от живота си и просто не се получи между двамата“, казва той.

Втори източник казва пред Us Weekly, че връзката между Лео и Джиджи „никога не е била толкова сериозна“, отчасти поради натоварените им графици. „И двамата имат невероятно натоварени кариери и животи и въпреки че се опитаха да отделят време един за друг, това наистина не беше достатъчно, за да накарат нещата да проработят“, обяснява вътрешният човек и добавя: „Джиджи няма лоши чувства към Лео и смята, че той е невероятен човек. Времето им просто не можа да се съгласува и те решиха да тръгнат по различни пътища."

Слуховете за романтичните отношение между Ди Каприо и Хадид плъзнаха за първи път през септември 2022 г., когато двамата бяха забелязани да излизат по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. По-рано същия месец източници потвърдиха, че Ди Каприо е „насочил вниманието си към Джиджи“ след раздялата му с модела Камила Мороун, с която прекара 4 години заедно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

През октомври 2022 г. друг източник обясни пред Us Weekly, че „не е случайно“, че Лео е бил във Франция по време на Седмицата на модата в Париж, докато Хадид работела именно там – „Те са имали тайни срещи и са прекарвали време заедно насаме. [...] Те са много влюбени един в друг и виждат накъде отиват нещата.“

По време на връзката му с Хадид името на Лео беше свързвано с други две красиви и много млади жени – 23-годишната актриса Виктория Ламас и 19-годишния модел Идън Полани. Слуховете за отношенията му и с двете бяха отхвърлени. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Пред New York Post бащата на Виктория Ламас, актьорът Лоренцо Ламас, познат ни от сериала "Ренегат", отрече дъщеря му и Ди Каприо да са обвързани. „Тя очевидно го харесва. Но те не се срещат и тя не иска това, защото това би било наистина лошо. Ще бъде неудобно за нея, ако случайно той прочете, че двамата се срещат, а всъщност не е така.“ – обясни той.

Истински шок в медийното пространство предизвика предполагаемата връзка на Лео с много по-младата от него Идън Полани, с която беше заснет по време на парти. Насред всичкия този шум обаче приближен до актьора каза пред People друго: „Лео и Идън случайно седяха един до друг на партито и бяха в една и съща група… Това, че Лео може да говори или да седи с момиче, не означава той се среща с нея."

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти