Една срамежлива любов: Леонардо Ди Каприо и Джиджи Хадид на тайна среща в Ню Йорк

От известно време Леонардо Ди Каприо и моделът Джиджи Хадид се наслаждават на компанията си, но не искат да признаят, че са гаджета. Това, което има между тях, независимо дали е зараждаща се любов или е вече нещо по-сериозно, е самоотвержено пазено от медиите. Папараците обаче не спят…

Лео и Джиджи (която, между другото, е била само на две години, когато емблематичният “Титаник” е излязъл по кината) бяха забелязани и заснети на тайна среща в известен ресторант в Ню Йорк. Двамата изобщо не искаха пресата да навлиза в личното им пространство, за което не можем да ги виним. Актьорът е направо неразпознаваем, тъй като е с голяма черна маска за лице и освен това е нахлупил черна шапка с козирка. Джиджи пък прикрива лицето си със светлосиния си шал. 

По-рано тази година Лео беше забелязан с Джиджи на пищно парти за Хелоуин в Ню Йорк. Потайната двойка пристигнала с парти автобус заедно със сестрата на Джиджи - Бела Хадид, моделът Ирина Шейк и търговецът на произведения на изкуството Хели Нахмад. Заради естеството на събитието, Лео успял да остане инкогнито през по-голямата част на вечерта, прикрит под страшната си маска.

Плахият романс с Джиджи бележи нова страница в любовната история на Лео. Актьорът е известен с афинитета си към много по-млади от него модели. Джиджи е първата жена над 25 години, с която Леонардо се среща, както и първата жена, която вече е майка.

Първите слухове, че 47-годишният актьор и 27-годишният модел са обвързани, се появиха през септември, след като двамата бяха забелязани да излизат с група приятели, разказват от Vanity Fair. Тогава се твърдеше, че са заедно от месеци и „се движат бавно“ - източник сподели пред изданието Page Six, че Ди Каприо и Хадид се сближават, но доскоро са били „най-вече в обща компания“ и едва през последните няколко седмици са се събирали насаме „само няколко пъти“.

Три красавици Хадид: Йоланда, Джиджи и Бела

В края на август дойде новината, че Леонардо Ди Каприо се е разделил с предишната си приятелка Камила Мороун. Двамата бяха заедно в продължение на четири години. Прочетете повече тук ► „Клуб 25“: Леонардо ди Каприо и Камила Мороун се разделиха

Предишната връзка на Джиджи Хадид бе с музиканта Зейн Малик, от когото моделът има 2-годишна дъщеря на име Кай.

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

 

 

Прочети още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти