„Клуб 25“: Леонардо ди Каприо и Камила Мороун се разделиха

Леонардо ди Каприо и Камила Мороун са прекратили връзката си, съобщават източници на PEOPLE.

47-годишният носител на Оскар и 25-годишната актриса и модел пазеха връзката си предимно в тайна - започнаха да се срещат януари 2018 г. по време на разходка в Аспен, Колорадо, и направиха своя дебют като двойка, когато седнаха заедно на първия ред на Оскарите през февруари 2020 г.

Представителите на звездите отказват коментар.

Още през юли 2019 г. вътрешен човек каза пред PEOPLE, че Ди Каприо и Мороун изглеждаха „доста стабилни“ като двойка.

„Това определено не е случайна връзка. Камила прекарва много време в дома му. Камила отдавна е известна като приятелката на Лео. А Лео отдавна я е запознал и с двамата си родители“.

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

По-късно, през юни 2020 г., източник заяви, че Ди Каприо „обича да бъде с Мороун“, тъй като те „прекарвали 24/7“ един с друг по време на пандемичната изолация. „Те са много близки“, допълва източникът по онова време.

Ди Каприо и Мороун бяха заснети да прекарват заедно уикенда на 4 юли по-рано това лято на плаж в Малибу. През август Мороун беше забелязана в Сен Тропе заедно с майка си. Междувременно Ди Каприо е бил забелязан да вечеря с приятели в Лос Анджелис още миналата седмица.

По време на интервю за „Лос Анджелис Таймс“ през декември 2019 г. Мороун говори за възрастовата си разлика с Ди Каприо, като тогава каза:

„Има толкова много връзки в Холивуд - и в историята на света - в които хората имат големи възрастови разлики. Просто смятам, че всеки трябва да може да се среща с този, с когото иска.“

Тя също така сподели, че е „разочароващо“ да бъде известна най-вече с връзката си с Ди Каприо: „Смятам, че винаги трябва да има идентичност, която да не е свързана с човека, с когото си... Разбирам асоциацията, но съм сигурна, че това ще продължи да се изплъзва и ще бъде по-малко обсъждано.“

Красивата Камила Мороун: жената до Леонардо ди Каприо

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти