Отношенията между Лео Ди Каприо и Джиджи Хадид стават сериозни, твърди източник

Изглежда, че Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид са следващата звездна двойка, за която медии и фенове са нащрек.

Първите слухове, че 47-годишният актьор и 27-годишният модел са обвързани, се появиха миналата седмица, след като двамата бяха забелязани да излизат с група приятели, разказват от Vanity Fair. Тогава се твърдеше, че са заедно от месеци и „се движат бавно“ - източник сподели пред изданието Page Six, че Ди Каприо и Хадид се сближават, но доскоро са били „най-вече в обща компания“ и едва през последните няколко седмици са се събирали насаме „само няколко пъти“.

За носителя на „Оскар“ източникът добавя: „Той не е човек, който прескача във връзки. Не обикаля наоколо, опитвайки да се обвърже. Двамата действат бавно.“

Съвсем наскоро двойката беше забелязана заедно на парти за отбрани членове, организирано в таванско помещение в Сохо.

Последните новите за Ди Каприо и Хадид идват от техен приближен, който твърди пред Entertainment Tonight: „Джиджи и Лео се срещат и се влюбват един в друг.“ Според източника знаменитостите са били заедно в клуба за отбрани членове Casa Cipriani в Ню Йорк в събота вечер и изглеждало, „че флиртуват“. „Те седяха в зоната на трапезарията и се хранеха и прекарваха забавна вечер един с друг“, описва анонимникът.

Втори източник на изданието добавя: „Джиджи пристигна в Casa Cipriani известно време след Лео. Те обичат да ходят там, защото могат да бъдат насаме и да не се притесняват, че ще им направят снимки или че хората ще ги забележат твърде много. Те си прекарват добре заедно и Лео е много привлечен от Джиджи.

В края на август дойде новината, че Леонардо Ди Каприо се е разделил с предишната си приятелка Камила Мороун. Двамата бяха заедно в продължение на четири години. Прочетете повече тук„Клуб 25“: Леонардо ди Каприо и Камила Мороун се разделиха

Красивата Камила Мороун: жената до Леонардо ди Каприо

Предишната връзка на Джиджи Хадид бе с музиканта Зейн Малик, от когото моделът има 2-годишна дъщеря на име Кай.

Слуховете, че Ди Каприо и Хадид са започнали да се виждат, започнаха още през юли, когато беше видяна на още едно събитие - откриването на членския клуб The Ned в Ню Йорк. Друг вътрешен човек съобщава пред Page Six, че двете звезди отново са били заедно в клуба през август и просто все още „се опознават“. Въпреки това се смята, че актьорът и моделът всъщност се познават от няколко години, но не са били романтично свързани, тъй като и двамата са имали други партньори по това време. През 2019 г. те са забелязани да прекарват времето си заедно със сестрата на Джиджи - Бела Хадид, и модела Кендъл Дженър в Маями.

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

Прочетете за още звездни двойки и семейства:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти