Запознайте се с мистериозния мъж до Уинона Райдър, с когото са заедно повече от 10 години

Уинона Райдър Скот Макинли Хан
Снимка: Getty

Уинона Райдър е изключително дискретна относно личния си живот – затова и най-вероятно не сте чували за над 10-годишната ѝ връзка с нейния настоящ партньор.

Той се казва Скот Макинли Хан и двамата се запознават още през 2011 г. Макар да пази отношенията си далеч от светлините на прожекторите дълго време, през последните години актрисата споделя повече за него.

След като двамата се появяват заедно за представление на Бродуей през 2013 г., три години по-късно той е официалният придружител на Райдър на премиерата на първи сезон на сериала “Stranger Things”.

Малко след това актрисата разкрива в интервю за People, че е „щастлива с някого от доста време насам“ и споделя как срещите са я обърквали преди да намери любовта.

„Бях необвързана за известно време и излизах по срещи и… просто не знаех как да го направя! Винаги съм била такава“, сподели тя. „Когато бях на 15, имаше едно момче, което харесвах, и се разбрахме, и си помислих, че това означава, че ми е гадже. Майка ми трябваше да ми го обясни.“

Скот Макинли Хан е моден дизайнер и съосновател на марката Loomstate, ориентирана към устойчива мода и производството на органичен памук като средство за минимизиране на щетите върху природата, които традиционното отглеждане на памук може да причини.

Любовта на Уинона Райдър и Скот Макинли Хан под прожекторите

Хан служи и като председател на Управителния комитет за устойчивост към Съвета на модните дизайнери на Америка (CFDA) и като член на борда на Съвета за рециклиране на текстил.

Партньорът на Уинона Райдър е толкова отдалечен от шоубизнеса, че дори не я е разпознал, когато са се срещнали за първи път.

„Той ме мислеше за Мила Йовович“, споделя 50-годишната актриса в интервю за Harper’s Bazaar от юни 2022 г. „Каза ми, че съм била страхотна в „Петият елемент“.

Въпреки това недоразумение Райдър цени факта, че начинът му на живот не го превръща в публична личност. „Свързахме се на толкова много нива. Но беше удивително, че той не е в този бизнес... Наистина се опитах да не разгласявам връзката ни“, споделя тя пред изданието.

Пред Harper’s Bazaar актрисата обяснява още, че партньорът ѝ е израснал в Ню Йорк и не само работата, но и начинът му на живот е ориентиран към опазване на околната среда. Сградата, в която Хан живее, е направена с помощта на „регенерирани материали“, разказва самият той за изданието Racked.

Въпреки че отношенията им продължават повече от десетилетие, двойката може никога да не се ожени - главно защото Райдър не иска да се развежда. Актрисата, която през годините е свързвана с колеги като Роб Лоу, Крисчън Слейтър, Дейвид Духовни и беше сгодена за Джони Деп, обяснява в интервю от 2016 г.:

„Брак? Не знам. Предпочитам никога да не съм се омъжвала, отколкото да съм се развеждала няколко пъти. Не че има нещо лошо в развода, но не мисля, че бих могла да го направя, ако това беше възможност.“ Тя добавя още: „Когато родителите ти са лудо влюбени в продължение на 45 години, стандартите ти са наистина високи.“

Дългогодишният партньор на Уинона Райдър - Скот Макинли Хан

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти