Уинона Райдър за раздялата с Джони Деп: „Беше като филма „Луди години“ в истинския живот“

уинона райдър джони деп
Снимка: Getty

Уинона Райдър разказва за раздялата си с Джони Деп, като сравнява последствията от нея с филма „Луди години“.

Известна със своята потайност, актрисата от „Странни неща“/„Stranger things“ е звездата от новия брой на Harper's BAZAAR за юли. В него тя се връща към известната си връзка с Деп, която започва през 1989 г. и приключва през 1993 г. след бурен годеж.

„Това бяха моите „Луди години“ в реалността“, каза Райдър, визирайки филма от 1999 г., в който тя участва и продуцира, за престоя на жена в психиатрична клиника за проблемни млади жени.

Жената, при която Джони Деп остави сърцето си (историята на Ромео и Жулиета на 90-те)

Райдър каза пред изданието, че благодарение на „невероятен терапевт“ е започнала да се грижи за себе си, като си е представяла себе си като дете.

„Спомням си, че играех героиня, която бива измъчвана в чилийски затвор [във филма „Къщата на духовете“ от 1994 г.]“, обяснява Райдър. „Гледах тези фалшиви синини и рани по лицето си [от кадрите] и се мъчех да се видя като това малко момиче. „Би ли се отнасяла към това момиче така, както се отнасяш към себе си?“

Райдър продължава: „Спомням си, че се гледах и си казвах: „Това е, което правя със себе си отвътре“. Защото просто не се грижех за себе си.“

Райдър споделя пред изданието, че Мишел Пфайфър, нейната колежка от „Невинни години“, я е подкрепила в този труден момент. „Спомням си, че Мишел ми каза: „И това ще мине.“ Но аз не можех да го чуя и проумея. Никога не съм говорила за това. Има една част от мен, която е много лична.

Това мълчание беше затвърдено, когато Райдър се оттегли от Холивуд след скандалния си арест за кражба от магазин на Saks Fifth Avenue през 2001 г. „Определено се оттеглих“, казва Райдър. „Бях в Сан Франциско. Но също така не получавах предложения. Мисля, че това беше много взаимна почивка. Толкова е интересно, когато погледнете към началото на века. Беше доста жестоко време. Имаше много подлост навън... А после си спомням, че се върнах в Лос Анджелис и ми беше много тежко. И не знаех дали тази част от живота ми е приключила.

В предишни интервюта Райдър нарече Деп „първата си истинска раздяла“ и „първото си разбито сърце“, а Деп посочи, че медийната истерия е предизвикала раздялата им.

„Много е трудно да имаш личен живот в този град“, казва той пред Los Angeles Times през 1993 г. „Във връзката ми с Уинона беше моя грешка да бъдем толкова открити, колкото бяхме, но си мислех, че ако сме честни, това ще унищожи чудовището на любопитството. Вместо това го подхраних, дадох на хората разрешение да се чувстват част от него.“

Как се промени Уинона Райдър през годините

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти