Леонардо ди Каприо излиза с дъщеря на екшън звездата Лоренцо Ламас

Честно да ви кажем, не можем да смогнем на любовните завоевания на Леонардо ди Каприо. Докато се обърнем, за него вече се говори, че има връзка с поредната млада красавица. Точно стискахме палци плахата му връзка с модела Джиджи Хадид да потръгне, и Лео изглежда смени курса.

Новият любовен интерес на актьора не е коя да е, а Виктория Ламас  23-годишната дъщеря на Лоренцо Ламас, превърнал се в секссимвол през 90-те с участието си в екшън филми и сериали като "Ренегат", "Змиеядец" и "Последен сблъсък". 

Леонардо ди Каприо и Виктория Ламас предизвикаха слухове за любов, след като бяха забелязани на вечеря по-рано тази седмица. Актьорът от "Титаник" и Виктория, която се изявява предимно като модел (че как иначе?), вечеряли в известен клуб в западната част на Холивуд, според снимки, получени от сайта Page Six.

Опитвайки се да останат инкогнито, двамата напуснали ресторанта поотделно, преди да се качат заедно в колата на Лео. 

Въпреки че носителят на "Оскар" има склонност към любовни връзки с по-млади жени, източник, запознат със ситуацията, казва пред PageSix, че той не се среща с дъщерята на Ламас.

„И двамата бяха седнали (не един до друг) на голяма групова вечеря“ - споделя вътрешният човек - „Към тях се присъединиха и редица други хора в колата.“

Дали това е самата истина или удобно отвличане на вниманието от една зараждаща се връзка, остава да разберем. 

Цитати на Леонардо ди Каприо

Ди Каприо, който през годините си спечели много шеги заради това, че не излиза с жени над 25-годишна възраст, явно се е отдал на кратки флиртове след като се раздели с дългогодишната си приятелка Камила Мороун през август.

Съвсем наскоро той предизвика спекулации за срещи с Джиджи Хадид, когато двойката прекара време заедно на парти на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември.

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти