30 години след „Ренегат“: вижте как изглежда днес Лоренцо Ламас, който ще се жени за шести път

Лоренцо Ламас
Снимка: Getty

Навършиха се 30 години от премиерата на сериала „Ренегат“, който превърна Лоренцо Ламас в звезда!

Самият актьор отбеляза годишнината с публикация в Instagram в края на септември. Към снимката с емблематичния мотор, оказал се негов собствен, Ламас написа: „Това беше моят личен Harley FXST от 1991 г., закупен от моя приятел Оливър Шоку от магазин в Глендейл. Останалото, както се казва, е история.“

Днес 64-годишната звезда от малкия екран продължава работата си в киното и телевизията, снимайки се в нискобюджетни продукции, които му позволяват да страни от големия шум на Холивуд. През 2021 г. актьорът се сгоди въпреки намеренията си да не се жени повече след петия си развод.

Лоренцо Ламас актуализира семейния си статус във Facebook в края на юли миналата година - пет месеца след като годежа за 27 години по-младата от него Кена Никол Смит, разказа тогава Entertainment Weekly.

„Кена и аз се запознахме чрез моята кръстница Франческа Даниелс през април миналата година. Предложих на Кена в четвъртък, 11 февруари, в Лас Вегас. Тя прие предложението ми да бъде моя Валентинка за цял живот“, каза той в прессъобщение малко след като като Смит, майка на две момчета, му отговори с „да“.

Двойката се сгоди 10 месеца след началото на връзката си, а Ламас определя този период като „най-романтичните месеци“ в своя живот, през които заедно с Кена са се влюбили „дълбоко“.

„Това е любов като никоя друга и очакваме с нетърпение деня, в който ще станем съпруг и съпруга“, казва Ламас. „Понякога любовта чака звездите да се наредят, за да се пресекат пътищата на две души. В екстаз сме!“ Двойката отпразнува годежа си с татуировки на безименните пръсти, всяка от която носи инициалите на другия.

В Instagram публикацията, с която обяви годежа си, актьорът написа: „И двамата се чувстваме сякаш сме спечелили любовната лотария един с друг. От първата ни прегръдка тя ме държи в плен. Тя изпълва сърцето ми с чувства, които никога не съм изпитвал, с мечти, които никога не съм имал и желания, за които никога не съм мислил.“

Докато феновете очакват сватбата им, двойката, която често пътува заедно, прекара лятото на 2022 г., наслаждавайки се на круиз.

Наскоро Ламас сподели, че няма да боядисва белите си коси. „Нова визия. Кена я харесва, така че остава. Казвам ви, така е доста по-лесно“, написа актьорът към кадъра, който сподели в Instagram.

Ламас е бил женен пет пъти: за Виктория Хилбърт от 1981 до 1982 г., Мишел Смит от 1983 до 1985 г., Катлийн Кинмонт от 1989 г. до 1993 г., Шона Санд от 1996 до 2002 г. и най-наскоро, а за Шона Крейг, която нарече своя „последна съпруга“ - между 2011 г. до 2018 г.

Актьорът е баща на шест деца. От покойната Мишел Смит той има момче и момиче - Eй Джей и Шейн, дъщерите му Александра Лин, Виктория и Изабела Лоренца са от брака му с Кинмонт, а още едно момиче на име Пейтън той споделя с Дафни Ашбрук.

Вижте в галерията долу как се промени актьорът през годините!

Лоренцо Ламас през годините

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти