Излиза ли наистина Леонардо Ди Каприо с тийнейджърка?

Леонардо Ди Каприо
Снимка: Getty

Не е лесно да те подозират във връзка с всяка жена, с която си забелязан в една компания, но за Леонардо ди Каприо това е почти ежедневие.

След като преди няколко дни 48-годишният носител на „Оскар“ беше заснет до 19-годишния модел Идън Полани по време на парти, започнаха слухове, че двамата са двойка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)

Макар и актьорът да е пословичен с връзките си с по-млади от него жени (и то до 25-годишна възраст), спекулациите за потенциалната му нова приятелка си спечелиха възмущението на интернет потребители. Мнозина отбелязват, че Полани дори не е била родена, когато през 1997 г. излиза „Титаник“ с участието на 23-годишния тогава Ди Каприо. Някои  потребители наричат предполагаемата връзка помежду им „зловеща“.

„Някой трябва да спре Леонардо ди Каприо. Беше смешно преди 10 приятелки“, коментира един потребител в Twitter, а друг пише: „Моля, някой да ми обясни какво общо има мъж наближаващ 50 с 19-годишна?“

Наблюдатели дори отиват по-далеч, посочвайки, че от 29-годишната разлика във възрастта е например същата както между Дейвид Харбър и Мили Боби Браун - звездите от хитовия сериал Stranger Things на Netflix. Ситуацията е същата и при Педро Паскал и Бела Рамзи, които са в главните роли от сериала на HBO „Последните оцелели“. Поставено по този начин, потребители пишат, че е трудно да си го представят, а това, че Лео е Лео не е оправдание.

Насред всичкия този шум обаче източник на People твърди друго. „Лео и Идън случайно седяха един до друг на партито и бяха в една и съща група… Това, че Лео може да говори или да седи с момиче, не означава той се среща с нея“, обяснява приближен на актьора пред изданието.

Последната дългогодишна връзка на Леонардо Ди Каприо беше с модела и актриса Камила Мороне. През август 2022 г., малко след като тя отпразнува 25-ия си рожден ден, беше разпространена новината, че двамата вече не заедно.

Още през септември стана ясно, че актьорът излиза с 27-годишния модел Джиджи Хадид. Двамата не са коментирали публично отношенията си, но източник на People от филмовата индустрия по това време твърдеше, че Ди Каприо е „пленен“ от Джиджи: „Тя е типът жена, от който той обикновено е привлечен.“

Двамата последно бяха забелязани заедно през ноември, а месец по-късно името на актьора беше свързано с това на 23-годишната актриса Виктория Ламас. Пред New York Post баща ѝ, актьорът Лоренцо Ламас, отрече дъщеря му и звездата да са обвързани.

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

Актьорът от „Ренегат“ сподели: „Тя очевидно го харесва. Но те не се срещат и тя не иска това, защото това би било наистина лошо. Ще бъде неудобно за нея, ако случайно той прочете, че двамата се срещат, а всъщност не е така.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти