Жизел Бюндхен реагира на флирта на бившия си съпруг Том Брейди с Ирина Шейк

По-рано тази седмица нов известен романс изгря на небосвода. Ръгбистът Том Брейди и супермоделът Ирина Шейк бяха забелязани да прекарват време заедно в Лос Анджелис в продължение на два дни, като Том дори е бил видян „да гали бузата на Ирина много нежно“.

По всичко личи, че бившият съпруг на Жизел Бюндхен се среща с нейната колежка. И ако се чудите как се чувства Жизел от цялата тази работа ... зависи кого питате.

TMZ говори с източници, които твърдят, че Жизел „не е щастлива“ от зародилата се романтика между Том и Ирина.

След това обаче човек, близък до Жизел, каза: „Защо тя да не е щастлива за Том? Тя се разведе с него. Полезно е за нейната свобода, че той продължи напред."

За онези, които се интересуват дали Ирина и Жизел са/са били близки, като се има предвид, че и двете са супермодели, TMZ отбелязва, че те „не са приятелки, но се познават професионално от години и винаги са били сърдечни една към друга, когато са се срещали по модните подиуми.”

Междувременно източник разкри пред People, че Жизел „в момента е на почивка в Бразилия и си живее живота, но в миналото е казвала, че просто иска той [Tом] да бъде щастлив“.

Друг вътрешен човек каза на изданието, че „има привличане“ между Том и Ирина, но те „никога преди не са имали романтична връзка“. 

"Това е като смърт и прераждане." – описа 42-годишнaта Бюндхен емоциите си, породени от развода с 45-годишния куотърбек на NFL Том Брейди в интервю за Vanity Fair дадено през март. 

В емоционалното интервю Бюндхен сподели, че в момента "оплаква смъртта на една мечта". 

„Трудно е, защото си представяш, че животът ти ще протече по определен начин и си направил всичко възможно", каза тя. „Като дете вярвах в приказки. Мисля, че е красиво да вярваш в това. Искам да кажа, толкова съм благодарна, че го вярвах.“

Жизел Бюндхен и Том Брейди обявиха развода си през октомври 2022 г. Най-общо причината за развода им може да бъде обяснена с взаимно отдалечаване помежду им. Това се оказа една от най-неочакваните раздели на миналата година и краят на дългогодишно семейство, което винаги е изглеждало стабилно. Двамата имат две деца заедно – Бенджамин, на 12 г., и Вивиан, на 9 г.

Красивите моменти на Жизел Бюндхен и Том Брейди през годините

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти