Джиджи Хадид и Брадли Купър: това ли е новата звездна двойка?

Връзките в света на известните са доста странно понятие. Както и ходенето им по срещи. Понякога партньорите се сменят толкова бързо, че трудно наваксваме с новините. А днес ви предлагаме поредната доза шокиращ холивудски романс. Този път главни герои са моделът Джиджи Хадид и актьорът Брадли Купър, които разпалиха слухове, че са заедно, след като бяха забелязани да си тръгват заедно от ресторант след вечеря в Ню Йорк.

28-годишната Джиджи и 48-годишният Брадли са били забелязани да се качват заедно в един автомобил след вечеря в известен ресторант в Ню Йорк. Не е ясно дали двамата просто са вечеряли като приятели или между тях се случва нещо повече. В момента и за двамата се знае, че са необвързани.

Хадид имаше "нещо като връзка" с Леонардо ди Каприо в продължение на година, но наскоро стана ясно, че двамата вече не се виждат. Според източници Джиджи е била тази, която е прекратила взаимоотношенията.

"И двамата пътуват много по работа. Но Джиджи предпочита да има повече време за 3-годишната си дъщеря Кай и съобразява с това всички свои ангажименти, докато Лео все още предпочита да излиза и да купонясва. Джиджи не иска гадже, с което да излизат натам-насам, а партньор, на който да има доверие и да може да запознае с дъщеря си. Двамата си остават приятели, но просто нещата не се получиха", разкрива източник, близък до двамата.

А що се отнася до Брадли Купър, за актьора до последно с еносеха слухове, че може би ще възобнови романса си с модела Ирина Шейк, която е и майка на дъщеря му Леа. Оказа се, че слуховете не са истина, а Брад и Ирина са чудесни приятели и си помагат в отглеждането на Леа.

Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти