Сандра Бълок започва живота си отначало и още (Плейлистът на Edna #36)

Сандра Бълок
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

За душата

Алиша Кийс обяви предстоящия си албум, който излиза на 12 декември. Идващ след “Alicia” от 2020 г., “Keys” ще слушаме в две издания с различни версии на новите парчета. Част от него ще бъде и новия задушевен сингъл “Best of Me”. Клипът към него е с участието на съпруга на изпълнителката Суиз Бийтц, а комбинацията от мелодия и текст кара ума ни да полети в друго измерение.

Изгубен по пътя

Четвъртият студиен албум на Ед Шийрън вече е тук, а заглавието му продължава математическата традиция на останалите дотук. Третият сингъл от “=” след “Bad Habits” (припомнете си тук) и “Shivers” (припомнете си тук) е “Overpass Graffiti”, в който британецът продължава със заразително динамично звучене. Докато пее за първата любов, която никога не се забравя, в клипа Ед играе себе си и преживява истинска одисея, докато му се налага да намери обратно път към цивилизацията.

Важните неща

Най-същественото е невидимо за очите, е казал Екзюпери, а Натали Имбрулия очевидно е съгласна. Семпъл и класически поп ни предлага австралийката в нежното си парче “Invisible Things“, придружено и от изчистено видео, където фокусът е музиката, която се чувства с ушите. Песента е част от нейния нов албум “Firebird”, който излезе през септември (още една песен от него си припомнете тук).

КИНО

Буря в рая

Вторият трейлър на „Домът на Гучи“ (припомнете си първия тук) ни сервира още повече драма по италиански. След като се омъжва за богатия наследник на фамилията Гучи – Маурицио (Адам Драйвър), новодошлата Патриция Реджани (Лейди Гага) е решена да изведе модната династия до нови върхове. Срещайки съпротива от мъжете в семейството и предателство от собствения си съпруг, сеньора Гучи прибягва до по-радикални методи, поръчвайки убийството на Маурицио. Действителната история на семейството е разказана в едноименната книга на Сара Г. Фордън, която този месец излиза на българския пазар, а малко след нея и филмът на Ридли Скот пристига у нас на 26 ноември.

Без милост

В първата си роля от три години насам Сандра Бълок играе жена, излежала 20-годишна присъда за убийство на полицай. Животът на Рут след затвора не е по-лесен – навсякъде тя е разпознавана като престъпник, а борбата да стане отново част от живота на по-малката си сестра изглежда загубена кауза. Филмът “The Unforgivable” е римейк на едноименен британски минисериал и излиза в Netflix на 10 декември с участието на Винсент Донофрио, Вайола Дейвис, Джон Бърнтол и др.

Време за фентъзи

Минисериалът по литературната поредица на Робърт Джордан „Колелото на времето“, съставена от 14 книги, е сред ноемврийските премиери на Amazon Prime Video. Дебютният сезон ни среща с дамския магьоснически орден Аес Седал, чийто член Мойрен (Розамунд Пайк) има за задача да поведе няколко мъже около света. По време на приключението им ще стане ясно кой от тях е прероденият Дракон, на когото е писано да избави или унищожи света.

ОЩЕ

 В очакване на вечността

Предстоящият филм на Marvel „Вечните“ ни запознава с нов отбор супергерои, които всъщност са на нашата и още планети от доста време. Затова в още по-специално място за премиера се превърна Вечният град, в чието небе заблестя надпис със заглавието и логото на лентата. 16-ият Римски филмов фестивал беше сред спирките на актьорите Джема Чан, Ричард Мадън, Кит Харингтън, Салма Хайек и Анджелина Джоли, която напоследък приковава вниманието (припомнете си тук, тук, тук) при всяка поява в чест на филма, който излиза у нас на 5 ноември.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти