Вечна и ослепителна: Анджелина Джоли зашемети в компанията на децата си в Рим

Новият филм с участието на Анджелина Джоли „Вечните“ направи премиерата си по време на Филмовия фестивал в Рим, а на събитието актрисата се появи със специални гости.

46-годишната звезда бе в компанията на две от дъщерите си - 16-годишната Захара и 15-годишната Шайло, с които заедно се държаха за ръце, докато позираха пред фотографи.

Анджелина Джоли, Шайло и Захара на премиерата на „Вечните“ в Рим

Захара носеше дълга бяла рокля със златни каишки около деколтето, допълнена с чифт обеци. Свободно пуснатата коса на момичето бе отдръпната назад с шнола от едната страна.

За разлика от Захара, Шайло се появи с коса, прибрана в плитка, и с черна мини рокля с кожен колан отпред. Тийнейджърката смело комбинира дрехата с шарени кецове в жълто и черно.

Анджелина направи една от най-ослепителните си появи на червения килим с блестяща сребриста рокля на Atelier Versace. Моделът с дължина до земята обгръщаше силуета на актрисата, подчертавайки извивките на тялото ѝ – или както самата Донатела Версаче отбеляза в своя Instagram публикация, Джоли изглеждаше като истинска богиня.

Анджелина Джоли
Снимка: Getty

Допълнителен акцент във визията бяха масивни сребърни обеци, които изпъкваха на фона на спусната ѝ дълга коса, опушен грим и устни в телесен цвят.

Това е поредна поява на Анджелина Джоли в компанията на семейството ѝ. Миналата седмица звездата взе Шайло, Захара, Мадокс и близнаците Нокс и Вивиен на премиерата на „Вечните“ в Лос Анджелис. Повече за събитието прочетете тук ► Гордостта на мама: Анджелина Джоли се появи на премиерата на „Вечните“ с петте си деца

Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „Вечните“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти