Гордостта на мама: Анджелина Джоли се появи на премиерата на „Вечните“ с петте си деца

Ех, колко бързо минава времето! Достатъчно е само да погледнем колко са пораснали децата на Бранджелина, за да се почувстваме така, сякаш за миг сме прелетели през времето и пространството и сме прескочили последните 5 години.

Анджелина Джоли се появи с петте си деца – 20-годишния Мадокс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло и 13-годишните близнаци Вивиен и Нокс, на премиерата на последния ѝ филм „Вечните“ в Лос Анджелис. За да е пълна семейната идилия, липсва само 17-годишният Пакс.

46-годишната актриса изглежда безупречно в кафява рокля без презрамки и завършва визията със златни аксесоари. Чаровните ѝ малки придружители също не ѝ отстъпват по стил.

Разгледайте снимки от звездното събитие тук:

Анджелина Джоли с петте си деца на премиерата на „Вечните“

Впрочем роклята на ослепителната пораснала Захара позната ли ви е? Това е емблематичната полупрозрачна дреха с кристали на Ели Сааб, с която Анджелина се появи на „Оскарите“ през 2014-та.

В онази вечер минималистичният грим към нея и, разбира се, Брад Пит бяха перфектното „допълнение“:

анджелина джоли
Снимка: Getty

За приключенския екшън на Марвел Анджелина влиза в ролята на Тена – войн, който притежава огромна сила, скорост и издръжливост. Във филма участват и други познати имена – Салма Хайек, Кит Карингтън, Ричард Мадън, Кумейл Нанджиани, Бари Когън и т.н.

През 2019-та актрисата споделя пред сп. People, че с гордост ще влезе в тази роля, а децата ѝ са щастливи, че майка им ще изиграе толкова силен персонаж.

Следа от любовта: най-хубавите снимки на Брад и Анджелина, когато все още се обичаха...

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти