Брад Пит и Анджелина Джоли поставиха нещастен рекорд

Разводът между Брад Пит и Анджелина Джоли продължава вече пет години и все още двамата не успяват да се споразумеят за попечителските права над децата и подялбата на имуществото.

Според информация от западните медии, до този момент и двамата актьори са похарчили по един милион долара за развода - нещо, от което със сигурност са най-щастливи техните адвокати. Специалистите коментират, че това може би ще се окаже най-скъпият развод на всички времена.

Основното неразбирателство между Брад и Анджелина обаче не е финансов. Казусът е, че Брад Пит иска съвместно попечителство над петте им деца, докато Анджелина иска само тя да е попечител.

Следа от любовта: най-хубавите снимки на Брад и Анджелина, когато все още се обичаха...

Най-малките деца на двойката са близнаците Нокс и Вивиан, които в момента са на 12 години. Битката за правата върху децата може да продължи още шест години, докато те не навършат 18 и вече това не може да е казус в развода.

Съвсем наскоро представители на Анджелина Джоли уточниха, че звездата от "Господарка на злото" е готова да предостави доказателства в подкрепа на твърденията си, че е била физически и вербално насилвана от Пит по време на дългосрочната им връзка.

Анджелина Джоли обвинява Брад Пит в насилие >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти