Анджелина Джоли обвинява Брад Пит в насилие

Анджелина Джоли Брад Пит
Снимка: Getty

Съдебната битка между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава, а сега актрисата твърди, че има „доказателства“ за предполагаемо домашно насилие от страна на бившия си съпруг, разкриват нови съдебни протоколи.

В нови съдебни документи, подадени на 12 март, Джоли посочва, че е готова да предложи „доказателства и достоверни източници“ срещу Пит, свързани с иска ѝ за домашно насилие, по време на предстоящия им съдебен процес по развод.

Според съдебната документация Джоли е подала още един документ, свързан с показанията на техните непълнолетни деца - Мадокс, 19, Пакс, 17, Захара, 16, Шайло, 14, близнаци Нокс и Вивиен, 12.

„Това е просто поредният случай, когато Анджелина променя повествованието, когато ѝ е удобно“, казва източник, запознат със случая, пред Entertainment Tonight. „Освен обвинението, което тя отправи през 2016 г., което беше разследвано и отхвърлено, никога не е имало други записи, полицейски доклади или дори обвинения, докато това не е било подходящо за нейното дело.“

През 2016 г. Пит бе освободен от тогавашните обвинения за малтретиране на деца както от Федералното бюро за разследване, така и от Департамента за детски и семейни услуги в САЩ. Разследването приключи през ноември същата година.

Пред Entertainment Tonight тогава Джоли изрази облекчение, че разследването е приключило. „Работата на Департамента за детски и семейни услуги е да гарантира, че децата са в безопасно и сигурно положение“, казва се в изявление от екипа на актрисата. „Както казахме по-рано тази седмица, специалистите по грижа за децата насърчиха правно споразумение, прието и подписано от двете страни, което е в най-добрия интерес на децата. Анджелина каза от самото начало, че трябва да предприеме действия за здравето на семейството и е облекчена, че след тяхното 8-седмично участие Департаментът вече е доволен, че са въведени предпазни мерки, които ще позволят на децата да се възстановят.“

Следа от любовта: най-хубавите снимки на Брад и Анджелина, когато все още се обичаха...

Брад Пит сподели за преживяванията си около разследването в интервю за GQ през 2017 г. „Наистина бях прикован към система, когато се обадиха от Детски служби“, каза той. „И знаете ли, след това успяхме да работим заедно, за да разрешим това. И двамата правим всичко възможно. Чух един адвокат да казва: „Никой не печели в съда - просто е въпрос на това кой ще е наранен по-лошо. И изглежда вярно.“

45-годишната Джоли и 57-годишният Пит все още се борят за попечителство над децата си, след като актрисата подаде молба за развод през септември 2016 г. В интервю за британския Vogue от февруари миналия месец актрисата сподели: „Последните няколко години бяха доста тежки.“ „Фокусирам се върху заздравяването на нашето семейство“, каза още тя.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти