Три от децата на Анджелина Джоли са искали да свидетелстват срещу Брад Пит

Брад Пит Анджелина Джоли
Снимка: Getty

Месец след като Брад Пит спечели съвместно попечителство над децата му с Анджелина Джоли, стават ясни още подробности от съдебната битка, които са могли да преобърнат присъдата.

През декември 2020 г. адвокатите на 46-годишната звезда са подали документи, според които три от шестте деца на двойката са проявили желание да свидетелстват срещу баща си при процеса.

Анджелина Джоли деца
Снимка: Getty

„Децата, чието попечителство е спорно, са достатъчно големи, за да разберат какво става“, се казва в документа, станал достояние на изданието Us Weekly. „Процесът непременно ще им въздейства емоционално. Три от децата са поискали да дадат показания. Да накараш някое от децата да изтърпи това, което може да е напразно и нищожно, е неоправдано. Жестоко е.“

Джоли и Пит са родители на Мадокс (19 г.), Пакс (17 г.), Захара (16 г.), Шайло (15 г.) и близнаците Нокс и Вивиен (12 г.). Не е известно кои три деца са искали да свидетелстват срещу баща си, но казаното по-рано от източници на двойката, може да се направи предположение поне за две.

През пролетта приближен до семейството заяви, че 19-годишният Мадокс е давал показания в съда по време на делото, които не са били никак ласкателни по отношение на Пит. Прочетете още тук ► Най-големият син на Брад Пит се отказва от името на баща си?

Малко по-рано Шайло породи спекулации, премахвайки фамилията на своя баща от профилите си в социалните мрежи. Прочетете още тук ► Първородното дете на Брад Пит се отказва от името му?

Анджелина Джоли и Брад Пит ще могат да присъстват на изслушване на 9 юли, за да обсъдят попечителството над децата си, предава Independent.

Следа от любовта: най-хубавите снимки на Брад и Анджелина, когато все още се обичаха...

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти