Най-големият син на Брад Пит се отказва от името на баща си?

Анджелина Джоли Брад Пит Мадокс
Снимка: Getty

Процесът по развода на Брад Пит и Анджелина Джоли продължава с бавни темпове, а основните им разногласия продължават да бъдат свързани с техните шест деца.

Най-голямото от тях е 19-годишният Мадокс, който според източници на Us Weekly вече е имал възможността да говори в съда. И това, което е казал, не е представило Брад Пит в невинна светлина.

„Мадокс вече даде показания в продължаващия спор за попечителство и те не бяха много ласкателни към Брад“, твърди източник на изданието. „Той не използва „Пит“ като фамилия извън документи, които са законни, а вместо това използва „Джоли.“

Според някои синът на двойката дори се надява да промени името си окончателно, а това би означавало, че иска изцяло да се разграничи от баща си.

Преди месеци се появиха слухове, че първородното дете на Брад и Анджелина - 14-годишната Шайло, също вече използва само имената на своята майка.

По-рано през март Джоли подаде нови съдебни документи, които обвиняват Брад Пит в домашно насилие. Документите посочват, че актрисата и децата на двойката - Мадокс, 19, Пакс, 17, Захара, 16, Шайло, 14 и близнаците Нокс и Вивиен, 12 - са готови да предложат „доказателство и достоверни източници в подкрепа“ на исковете срещу 57-годишния актьор.

Анджелина Джоли Брад Пит Мадокс
Снимка: Getty

Брад Пит бе освободен от по-ранни обвинения в домашно насилие след разследване от властите през 2016 г., като се предполага, че инцидент от същата година се е превърнал в повратна точка, довела до раздяла.

Макар че подробностите около случката не са ясни, източник на изданието TMZ твърди, че семейството е пътувало от Ница към дома си в САЩ, когато актьорът се е нахвърлил срещу 15-годишния тогава Мадокс след като момчето се е опитало да защити майка си по време на спор с Пит.

Източникът на изданието твърди, че в онзи момент актьорът е бил пиян. „Било е конфликт между родител и дете, който не е бил проведен по правилния начин и е ескалирал повече, отколкото би трябвало“, казва още близкият до двойката, но твърди, че по време на спора актьорът не е посегнал физически на сина си.

Следа от любовта: най-хубавите снимки на Брад и Анджелина, когато все още се обичаха...

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти