Свръхестествените способности на Брадли Купър и още (Плейлистът на Edna #39)

Брадли Купър Плейлистът на Edna
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я поредната доза нови музикални парчета и трейлъри от изминалите 7 дни, на които си струва и вие да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Отмъщение в червено

Ще ни позволите за поредна седмица да ви занимаем с Тейлър Суифт, която в понеделник вечер миналата седмица представи видеото си към “I Bet You Think About Me”. Съвместната песен с Крис Стейпълтън се нарежда сред неразпространяваните досега нейни парчета, намерили място в преиздадения ѝ албум “Red”. Клипът е режисиран от Блейк Лайвли, а актьорът Майлс Телър участва заедно с действителната си съпруга като младоженец, преследван от спомена за бившата си любов дори на своята сватба.

Готик нежност

Тази есен Кристина Агилера се завърна към сцената и корените си, подготвяйки испаноезичен албум. Той ще е вторият такъв в дискографията ѝ след “Mi Reflejo” от 2000 г. Нов сингъл от предстоящата музикална колекция е “Somos Nada”, а видеото е съобразено с мрачно секси естетиката от новата ера на звездата.

Изваждайте коледните пуловери

Що се отнася до коледната поп музика, спокойно можем да обявим Майкъл Бубле за мъжкия еквивалент на Марая Кери. През 2021 г. се навършва десетилетие от излизането на албума му “Christmas” и по този повод канадският изпълнител го преиздаде, включвайки и нови песни. Една от тях е разведряващата “Christmas Sweater”, която ни кара с настроение да отброяваме дните до празника.

КИНО

Бедствие като никое друго

Към Земята се е запътила огромна комета, обричаща планетата ни на унищожение, а Дженифър Лоурънс и Леонардо Ди Каприо са двама астронавти, които са решени да предотвратят Апокалипсиса. Никой обаче не ги взима насериозно, включително Мерил Стрийп и Джона Хил в ролята на американския президент и нейния секретар. Черната комедия “Don’t Look Up” с режисьор и сценарист Адам МакКей включва цяло съзвездие от имена, сред които Кейт Бланшет, Тимъти Шаламе, Ариана Гранде и др., и излиза в Netflix на 24 декември.

Между два свята

Нека заглавието не ви подвежда - „Улицата на кошмарите“ не е филм на ужасите, а психологически трилър в стил нео-ноар, екранизация по едноименен роман от 1946 г. Брадли Купър влиза в ролята на Стан Карлайл – бивш работник в пътуващ карнавал, който се превръща в нова атракция, представяйки се за медуим, четящ мислите на хората. Истината е, че той заимства трикове от своя колежка, и скоро превръща уменията си в начин да изнудва местни богаташи. Какво ще се случи обаче, щом Стан попада в полезрението на опасен психиатър, ще разберем у нас през януари 2022 г., когато лентата на Гийермо дел Торо с участието на Кейт Бланшет, Руни Мара, Тони Колет и др., трябва да излезе по кината у нас.

Докато шоубизнесът ги раздели

След известно забавяне заради пандемията изглежда, че романтичната комедия “Marry Me” най-после ще се появи по кината навръх 14 февруари. Филмът ни среща с музикалната звезда Кат Валдез (изиграна от Дженифър Лопес), която научава, че нейният колега и годеник Бастиан (Малума) има връзка с асистентката ѝ, точно преди двамата да разменят брачните си обети на сцена, и то пред многомилионна публика. Така звездата решава да се омъжи за случайно попадналия в публиката учител по математика Чарли (Оуен Уилсън). А за да не се откажат от импулсивната си постъпка, двамата решават да дадат шанс на неочаквания брак, който може и да им докаже, че всъщност са един за друг.

ОЩЕ

Глас от небето

Събитието на изминалата седмица за меломаните е дългоочакваният албум на Адел – “30” (припомнете си водещия сингъл от него тук). Малко преди премиерата му певицата сподели непретенциозно домашно изпълнение на една от песните в него. “To Be Loved” ни даде представа за помитащото емоционално влакче, което след години отсъствие от сцената настина си заслужава.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти