По стъпките на Кайли Дженър: От инфлуенсър до бизнес дама

Тя е само на 17, но е едно от най-популярните лица в TikTok. Тя е инфлуенсър,Youtube-ър,сценарист,продуцент на онлайн сериалa “ДРАМА“ и освен всичко това тя има собствен бранд за козметика. Това е Alexchetoo. Тя започва със създаване на съдържание още от 13 годишна, което определено променя живота ѝ, защото за отрицателно време става супер популярна и фен базата ѝ с всеки ден нараства все повече и повече.

В Podcast7, Алексчето сподели, че когато започва да снима съдържание, не е било с цел да бъде известна, а по-скоро го е правила, защото ѝ харесва и по този начин се забавлява.

подкаст
Снимка: Vbox7

Нейната аудиторията са главно тийнейджъри и подрастващи, точно за това тя внимава с всяко нещо, което качва и споделя, защото според нея известността е отговорност.

На въпросът: Как съчетава всичко? Alexchetoo споделя,че е преминала на самостоятелна форма в училище, за да може да смогне с всичко, което прави. Родителите ѝ напълно подкрепят това нейно решение и не спират да я мотивират и подкрепят.

Тя все още няма 18, но успява да се издържа сама и се гордее с този факт. Според нея това е висша форма на самостоятелност. Дали славата е отнела безгрижното ѝ детство? Определено, тъй като, когато е трябвало да изживее най-вълнуващите тийнеджърски трепети, тя е била фокусирана върху работа, което за нейно щастие е и нейното хоби.

подкаст
Снимка: Vbox7

Преди 5 месеца, излезе онлайн сериала „Драма“, на който тя е продуцент и сценарист. Сериалът се разказва за тийнейджъри в училище и по-скоро се засяга темата за тормоза в училище и деленето на популярните и непопулярните. Тя самата споделя, че е била обект на тормоз в училище и част от случките в сериала са вдъхновение от живота ѝ. С гордост споделя, че е успяла да превъзмогне тази травма.

Алексчето е изключително мотивирана и всеразвита личност, точно за това е създала и свой бранд, който се стреми да развива усърдно. Какъв е той и какъв ще е следващия продукт, чуйте в целия подкаст.

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти