Изневери с благодарност

жена секси секс
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Нещо интересно, което установих – текстът ми на тема Свирка ли е изневярата“ придоби неочаквана за мен популярност. Оказа се, че повече от 33 000 читателки на Edna.bg не са били сигурни дали свирката е изневяра и са решили да прочетат, за да разберат. Да видим сега дали има хора, които се чудят дали е добре да консумираш чужда жена или мъж.

Ето я и историята…

Не ближи жената на близкия си

Имах едно гадже преди време – много свястно момиче на пръв поглед. На втори поглед пък имаше хубави цици. Чудно ни беше – вече втора година бяхме заедно – свикнали си бяхме на историите и истериите, обичахме да се разхождаме и да ходим на къмпинги.

И така, беше лято и отидохме на палатки. Стъмни се, легнахме си, тя заспа и за малко и аз да заспя, неподозиращ какво ме очаква. Телефонът в чантата й завибрира. Почаках да спре, но палатката продължаваше да се тресе. Мацката изобщо пък не усещаше, че нещо се случва. Беше се изморила преди това. И какво да правя, реших да извадя телефона й и или да затворя, или да изключа звука.

Взех го и с изненада установих, че на дисплея гордо стоеше името „Кольо“. Познавах един Кольо, знаехме се още от детските години, виждахме се сравнително често, даже преди седмица бяхме излизали с него и приятелката ми. Двете лимки в мозъка ми веднага се задействаха, гънката се намръщи, силно подозрение в мен се зароди и тогава…

О!Чудо! Телефонът на спящата сам се отключи с нейния пръстов отпечатък, сам влезе в съобщенията й и намери последното съобщение от Кольо, което гласеше:

„Беше страхотна снощи, кога ще измачкаме чаршафите отново“.

Опитах се да си внуша, че тоя Кольо може да е от някакъв клуб по гладене на чаршафи… или по мачкане. Но веднага след това се сетих за поговорката „Ако нещо мирише на лайно, изглежда като лайно и има цвят на лайно, най-вероятно е лайно“. А в тази изпълнена със звезди омайна и природна нощ, лайното спеше баш в моята палатка. Тогава за втори път тази нощ се случи!

жена секси секс
Снимка: Thinkstock

О! Чудо! Телефонът сам се измъкна от ръката ми, разкопча ципа на палатката и абсолютно без никаква подкана от външен фактор се разби в близкото дърво. След това сякаш невидима сила ме качи в колата, оставяйки спящото същество да мачка тревата.

Ще ви призная нещо, за което няма как да сте се досетили. Невидимата сила бях аз. Запалих и тръгнах. Преди да ме помислите за изверг ще ви успокоя, че преди да й пръсна дисплея и панела и телефонът да полети към флората на къмпинга, писах СМС на Колето откъде да дойде да си я прибере. Прибрах се тъжен вкъщи. Признайте, че и на вас би ви било гадно, ако сте инвестирали толкова време в една връзка и накрая ви се подиграят по този начин. И както правя обикновено в случаите, в които съм любовно тъжен, влязох в Edna.bg. Цъкнах в директория „под завивките“ и на какво попаднах според вас? На ето това заглавие.

Изневярата е бунт срещу монотонността, не желание за край на връзката

жена секси секс
Снимка: Thinkstock

Ау, как се развълнувах! Скролнах с нервно нетърпение, за да дочета. Оказа се, че колегите са цитирали някаква френска психоложка. Според нея изневярата при жените била проява на автономност, заявка за самостоятелност, а не демонстрация на изтлели чувства, а жените, които изневерявали нямали никакво желание да напускат законните си съпрузи или постоянни партньори – просто искали да се почувстват отново желани, ухажвани и различни. 

В практиката си госпожа психоложката била срещала много щастливи хора, които изневерявали на партньорите си, но не с цел да ги наранят или заменят, а просто за да получат глътка свобода. О, Мон Дьо, как ми олекна! Тя, милата, за добро го е направила. Ах, какъв съм егоист! Трябваше веднага да се върна при нея и да й се извиня, докато си посипвам главата с пепел и я поощрявам. 

секс двойка
Снимка: Thinkstock

Така и направих.

Благодарение на френската психоложка аз намерих покой в душата си. 
Благодаря Ви, френска психоложке! 

Когато се върнах при палатката, намерих Кольо да вдъхва самочувствие на приятелката ми, а тя, милата, гълташе ли, гълташе от свободата.

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Още от Александър Петров:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти