Нищо, нищо... колко да е нищо

жена
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

Какво е нищо? В синонимния речник срещу тази дума пише – нищожност, незначителност, дребнавост, безличие и т.н. Но „нищо“ е и нещо друго – най-често използваната дума в женския речник. Само че за разлика от синонимния, в женския речник срещу „нищо“ пише грандиозност, значителност, огромност, внушителност, величественост, а най-срещаното значение на „нищо“ в женския речник е... проблем. Голям проблем.

Как мъжете да разпознаем доколко женското нищo е нещо, ще разберете веднага след рекламите.

РЕКЛАМА
Имате проблем във връзката си и не знаете какъв е, освен че е голям? Честито, Вие сте мъж! Четете Еdna.bg и ще намерите отговор на всичко!

По телевизора най-интересното винаги е оставено за накрая. Тук обаче не сме по телевизията и ще ви издам тайната още в самата среда – единственият начин, мъж да разбере какъв е проблемът с приятелката му е, когато тя реши, че е страдал достатъчно и вече е готов да знае. Това може да трае с дни, месеци, дори години, а мъжът, като такъв, трябва да е готов да получи шамара на женската злопаметност, когато най-малко очаква. 

Веднъж разбрал проблема обаче, страданията на мъжкия тепърва започват – защо не се е сетил... И мъжът би се почувствал наистина зле, че не се е сетил, ако преди това…  не се беше сетил. 

Той: Щом не е затова, че забравих, че днес се навършват 143 дни  от началото на връзката ни, да не би да ми се сърдиш, защото като ми писа да ми напомниш ти отговорих след 10 минути?
Тя: Не.
Той: Ами, за какво тогава?
Тя: Нищо.

Ами, ако си мислите, че ще ви баем, скъпи дами, и ще стъпваме на пръсти, за да ви омилостивим, че ще се опитваме да направим всичко възможно, за да опростите греховете ни – прави сте. Под секрет ви казвам - нищо не може да се сравни с напрежението, което изпитваме ние, мъжете, знаейки, че нещо сме сгафили, но незнаейки с кое точно. Тогава изведнъж ставаме перфектни. Вършим всичко, както би ви се искало - съгласяваме се, не спорим, подкрепяме ви, дори когато не сте прави, стъпваме на пръсти, вием се като варена спагета около вас – абе, държим се достойно. Мирът във връзката възкръсва. 

жена
Снимка: Thinkstock

РЕКЛАМА
Ако всичко във връзката ви изглежда перфектно, честито, Вие сте отново мъж! И нещо със сигурност не е наред. Защо? Четете Еdna.bg и ще разберете.

Всъщност няма да разберете. Нали казахме, че не ги решаваме ние тия неща.

Минава Коледа, Нова година, Великден. Идва лято – море, пясък, слънце, на почивка с приятели. Не сте се карали от оня път, когато не разбрахте защо сте се скарали.  Година по-късно обаче, дамата решава, че вече е време… Кой нормален мъж би го предвидил?
 
Тя: Миличко, ще отидеш ли да ми вземеш една ментичка от бара?

А вие… след една година мълчание и липса на противопоставяне баш сега решавате да й се опълчите… Грешка.

Той: Хайде, иди сама тоя път, вече три пъти ходя и прекъсвам белота...
Тя: Така ли? А оня път дето забрави, че правим 143 дни и за капак на всичко като ти писах да те питам няма ли да ми вземеш подарък ти не ми отговори 10 минути, помниш ли?

жена
Снимка: Thinkstock

Ето така, уважаеми, статистиката за удавени по Черноморието се увеличава. 

Мъжете сме прости същества. Като ни се сърдите, казвайте ги о време тия неща, да върви любовта. Жените забавят, но не забравят! Че не забравят го приемам, ама, защо е това болезнено забавяне? Направете мъжкия живот по-лесен и отговорете на този вечен въпрос!

РЕКЛАМА
„Знаете какво не е наред във връзката ви? Ами, кажете му!“ 

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov!

Снимка: netinfo

Прочетете още от Александър Петров:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти