Бохемът Мартин Николов от "Игри на волята": "Не живея за парите, а за тръпката от удоволствието"

Ако трябва да се сетим за най-откроилия се участник от последния сезон на "Игри на волята", то това несъмнено е той. Мартин Николов-Елвиса, който е роден победител в живота, замалко да се превърне и в победител в риалитито, но се задоволи с третото място.

Животът му продължава да е все така вълнуващ и изпълнен с възможности и след предаването. Днес той застана пред камерите на "Събуди се" и разказа пред Мон Дьо какви са отношенията му с участниците след края на формата, какво е истинското му лице и погледа му над живота, както и коя е амбицията му, за която никой не подозира. 

"Аз съм си малко борсук, обикновен човек, много сърцат, много дружелюбен, по свой си начин странен. Готов съм да рискувам винаги. Готов съм и да блъфирам." – така описва себе си успешния български бизнесмен. 

Според него лошата му страна изпува на повърхността само когато някой го нарани или предаде. "Най-мразя може би да ме предадат и знам, че предадат ли те веднъж, те ще те предадат пак", категоричен е Мартин.

мартин николов
Снимка: Instagram

Признава, че именно предателство е поводът за разрива в отношенията му с победителя в сезон 5 на "Игри на волята" - Иван Рълев. Въпреки че двамата станаха много близки след края на предаването, днес са скарани. 

"Скаран съм с Рълев в момента, защото той направи нещо изключително недостойно за мен. Казах му, че не беше ОК, казах му, че е предателство и такова нещо аз никога не бих направил", споделя Елвиса. 

Марто отказва да назове случката, която е била повод за скарването им, но разкрива, че е замесен трети човек, който не е от "Игри на волята".

Въпреки че през последните месеци се спекулираше с това дали Мартин Николов е действително богат човек, той казва, че е достатъчно богат, за да може да си позволи един изключително приятен начин на живот. 

"Най-вероятно съм милионер, да. Ако ме питаш дали ако седна вкъщи и си вдигна матрака, под него имам 1 милион лева наредени - не, нямам ги", казва Елвиса с усмивка. 

"За мен парите са просто средство за по-добър живот. Не живея нито за парите, нито за сделката. Знаеш ли за какво живея? За тръпката, тръпката от удоволствието", казва също той.

Мартин не се намира за безмилостен в бизнеса, но смята, че е доста по-краен от неговите съдружници.

"Аз нямам проблем да мачкам хора, които не познавам, за да вървя напред. Аз съм непукист и когато сметна, че нещо е редно да бъде свършено по този начин и да бъде казано по този начин, аз го правя", признава бизнесменът. 

Не мисли, че е секссимвол, но се чувства много по-секси след "Игри на волята" отколкото преди това, споделя Мартин.

Научете от видеото още за неподозираните амбиции в живота на Мартин и отношенията му с неговите родители.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти