След триумфа в "Игри на волята": Рълев призна ключовата роля на Виолета за победата му

Емоциите от последния сезон на "Игри на волята" все още ни държат. Големият победител в риалитито, зъботехникът Иван Рълев, триумфира на Арената в последния епизод, оставяйки зад гърба си сериозни претенденти за наградата като Момчил и Мартин. Рълев се оказа голямата изненада на сезона - той започна играта плахо и несигурно, но бързо си завоюва силни позиции и се доказа неведнъж в трудните битки.

Рълев гостува в студиото на „На кафе“ и разказа за емоциите от победата на Арената, за взаимоотношенията си с останалите участници във формата и за амбициозните планове за професионалната си реализация в бъдеще.

„Все още ме държи еуфорията от излъчения епизод. Бяхме се събрали всички, за да го гледаме заедно. Дени беше направила организацията по страхотен начин. Беше много приятно и много се забавлявахме. Радвам се, че споделихме заедно тази емоция. Гладиаторите оцениха това, че доминирах в битките. Мисля, че заслужено си спечелих тяхното уважение“, разказва Рълев.

Оказва се, че са разлика от много други участници, на кастингите за предаването той е бил одобрен веднага.

„Това беше първото ми записване за кастинг за „Игри на волята“. Дори бях гледал само четвърти сезон. От него се запалих по предаването. След това изгледах и трети, за да се запозная по-добре със социалната игра и да бъда по-подготвен, когато вляза. Нямах възможността да играя с брат си до края, но явно така е трябвало да стане. Когато се прибрах, за първи път го видях толкова развълнуван“, споделя големият победител.

Иван признава, че първите две седмици са били по-критични за него, но след това играта се „отпушва“ и така той успява да си повярва, че може да постигне това, за което е дошъл, а именно - да победи.

"Още първия ден на Арената гледах внимателно момчетата и момичетата на терена и преценявах кой какво може. Преценката ми се оказа горе-долу вярна. Имаше няколко човека, които си представях, че може да стигнат до финала, но не успяха. Като например Цецо. Много исках да го видя на финала, но нещата не се развиха добре за него и не се случи“, коментира Рълев.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Nikolov (@elvisarata)

Големият победител в сезон 5 споделя, че не открива грешки в играта си и е категоричен, че Мартин е изненадата на сезона. „Той успя да ме победи в една от битките. Тогава ми направи много добро впечатление и заслужи уважението ми на Арената. Държеше се мъжки във всеки един момент и винаги си казваше, когато има нещо. Без да се прикрива и без задкулисни истории. Според мен напълно заслужено стигна до финала“, категоричен е Рълев.

Рълев също така отбеляза съществената роля на Виолета за това именно той да стигне до финала и да победи.

„Мислех, че с дамите мога да направя по-интересна игра, както се видя и от отношенията ми с Виолета. Ако тя не беше влязла в нашето племе, постоянно щях да бъда на елиминации“, категоричен бе победителят.

Той разказа още, че също както Момчил, не умее да губи. „Радвам се, че успях да играя с него, защото той наистина е адски силен играч и ме караше да се развивам през цялото време и да бъда все по-добър. Ние с него винаги бяхме първи на постовете в нашите племена. Много обичах съревнованието между нас“, споделя Рълев.

Зъботехникът проговори също за отношенията му извън предаването с дъщерята на Виолета - Денислава. Миналата седмица стана ясно, че между Рълев и Дени са прехвърчали искрите на любовта, но романсът им приключил бързо, тъй като и двамата са много силни характери, които искат да се наложат.

„С Дени не ни се получиха нещата, защото и двамата сме много амбициозни, а в бъдеще, ако имаме връзка, това би било проблем. В момента поддържаме чисто приятелски отношения и нямам нужда от партньор в живота си. Фокусиран съм върху професията си и работя до късно. В даден момент ми се иска да създам здраво семейство, но в момента градя основите на бизнеса си и той ми е приоритет. Искам да дам 100% от себе си, за да го развия“, категоричен е Рълев.

Научете от видеото още за бъдещите професионални планове на Рълев и реакцията на семейството му след неговата победа.

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти