Иван Рълев е големият победител в "Игри на волята" 5

След епична и зрелищна битка Иван Рълев спечели петия сезон на "Игри на волята" и грабна голямата награда от 100 000 лв.

В напрегнатия последен епизод той се изправи срещу противниците си в две многокомпонентни битки. 

Последната игра на арената бе една от най-тежките и оспорвани в шоуто, като за първото място шампионът Рълев се бори с Момчил Василев, който беше втори, и Мартин Николов Елвиса, който остана на трето място.

Тримата бяха последните оцелели играчи, след като малко по-рано тази вечер на полуфинала отпаднаха Благомир Мастагарков и Красимир Дунев.

По време на финалния сблъсък зъботехникът Иван Рълев доминираше над двамата си съперници, като не допусна никакви грешки на арената и се доказа като достоен финалист и победител. 

"Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще спечеля в началото", сподели Рълев минути след голямата победа, която посвети на баща си. "Бях подценяван, бях в ъгъла, но психиката ми е толкова здрава, че просто няма какво да ме бутне... Чаках си моментите и като феникс възкръснах."

Пътят му в петия и най-емоционален сезон на "Игри на волята" никак не беше лек. Въпреки че влезе в шоуто заедно с брат си Николай, двамата от самото начало бяха разделени, а по-късно Ники напусна предаването по медицински причини. Самият Иван Рълев стана част от племето на Гладиаторите, където заедно с Радостин Кръстев бяха нарочени като аутсайдери.

На зъботехника от Симитли му се наложи да преодолее много изпитания на арената и в социалната игра, като всеки път се доказваше като съобразителен и силен играч. А коалицията му с новодошлата от Чистилището Виолета обърна напълно играта в червеното племе и всички негови противници бяха отстранени един по един. 

Рълев спечели симпатиите на зрителите с неподправеното си и премерено поведение, силата и ловкостта си на арената и предаността към всички, които му бяха близки в шоуто. 

Първото си телевизионно интервю победителят ще даде утре сутрин в предаването “Събуди се” с водеща Марина Цекова, а подгласникът му Момчил ще бъде гост в неделното издание на уикенд формата.  

Шампионът на “Игри на волята” 5 Иван Рълев гостува за първи път след победата си в подкаста “След Игрите”. Пред водещата Ива Иванова той разкри каква е била стратегията му, за да стигне до победата и потвърждава, че с Денислава Велкова са имали връзка. Епизодът вече е наличен и в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Кастингът за сезон 6 на “Игри на волята” вече е отворен. Всички желаещи могат да се запишат на платформата на екстремното риалити. Част от участниците вече са известни, след като спечелиха кастинг битките си на Арената на най-вълнуващия формат.  

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти