Дени след „Игри на волята“: имаше ли любов в шоуто и какво се случи след това

Двете последни оцелели жени в „Игри на волята“ 5 гостуваха на предаването „На кафе“ тази сутрин, като самата Гала призна, че е проляла няколко сълзи след достойната битка на Дени с Мартин снощи.

За Дени най-тежкият период в шоуто е престоят на Чистилището, докато Вили признава, че ѝ е било най-трудно да се разделя с дъщеря си, виждайки колко отслабнала и изнемощяла е на пустия плаж.

Дени не скри, че има някои забележки към себе си и сред грешките си отчита грубото отношение към Мастагарков.

„Съжалявам, че си поизпуснах нервите на моменти към Мастагарков. Той е страхотен като човек“ обясни Дени, като допълни, че бившият футболист просто е „по-мекушав и добричък“.

Виолета от своя страна твърди, че умее да си признава грешките и не държи винаги да е права. „Не и в играта обаче, там не съм сбъркала“, допълва с усмивка тя. Сред най-добрите стратези бизнесдамата отличи себе си, Крум, Дени и Мартин. Последният обаче е бил надигран от всеки от другите участници, категорична е тя.

Денислава издаде кое е новото професионално начинание, с което ѝ предстои да се заеме. За личния си живот тя признава, че е „голям карък“. В един момент си е мислела, че в предаването може да излезе нещо в романтичен план с някого, но впоследствие нещата не са се получили.

„Не стана работата“, обяснява тя със загадъчна усмивка, без да назовава имена. „В момента не сме в добри отношения, ако мога така да го кажа.“

Гала попита дали това значи, че довечера няма да стиска палци на Рълев, визирайки упоритите слухове, че двамата с Дени са имали симпатии в предаването.

„Ще му стискам, не съм злопаметна и не обичам да пожелавам лошо на хората“, призна Дени, като поясни, че зъботехникът заслужава победата.

От профила ѝ в Instagram стана ясно, че Дени е изгледала последната си битка в компанията на майка си, Туджаров от сезон 3 и амазонката Ива, с която са най-близки след шоуто. На лайф с гладиатора Крум в Instagram, както и в подкаста "След игрите", тя беше категорична, че се е оттървала от токсична връзка, започнала преди шоуто, и в момента няма мъж до себе си.

Дългоочакваният финал на петия сезон на “Игри на волята” предстои тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Тричасовият епизод ще завладее зрителите с много екшън, ключови обрати и силна емоция. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти