Един разбит брак по-късно: Защо бившият приятел на Дени от "Игри на волята" съжалява за връзката им

дени игри на волята
Снимка: iStock, Instagram

Всичко е добре, когато свършва добре в любовта, но когато една раздяла се е случила по болезнен и рязък начин, болката остава да тлее, а съжалението за нещата, които си направил или не си направил започват да излизат на повърхността. Именно тази тема засегна бившият приятел на Денислава от петия сезон на "Игри на волята" в своя лична изповед пред Ива Иванова в нейния подкаст Ivka Beibe Podcast.

Кристиян Кирилов, когото зрителите на NOVA познават като Митака от сериала "София ден и нощ", сподели че все още не може да преживее развода си със своята бивша съпруга и дълбоко съжалява изневярата му, която е пракратила връзката им. 

"Изневерявал съм от глупост - не е хубаво, не трябва да се прави." – призна си той.

Кристиян, който след появата си в "София ден и нощ" се изявява и като певец, не спомена никакви имена, но стана ясно, че той намеква за краткотрайната си афера с Дени, която в момента е един от най-изявените участници в тазгодишния сезон на "Игри на волята".

"Случило ми се е с даден човек, който да ме разочарова мен. Заклевам ти се, грам не ми пукаше за този човек. Гледам го сега по телевизията и все едно никога не съм го виждал този човек. Обаче това, че аз съм направил грешка е много по-гадно, много повече боли." – сподели Кристиян на водещата Ива Иванова.

С русокосата красавица от племето Старейшините Кристиян има любовна връзка в продължение на няколко месеца. Отношенията му с дъщерята на Виолета Стайкова от племето на Гладиаторите в "Игри на волята" бързо рухват. Краткият им романс е повод за мачото да преосмисли поведението си към бившата му съпруга - фолкпевицата Джулия и на глас да признае, че съжалява за изневярата му.

"Аз още я преживявам." – казва Кристиян, визирайки своята съпруга. "Ако трябва да съм честен, не ми е минало и не мисля, че ще ми мине някога. Когато е била истинска любовта, не знам дали ще мога да го преживея някога." – казва още Кирилов, който сега се занимава с търговия на луксозни автомобили.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти