"Ще кажа истината за теб": известен влогър нападна Дени от "Игри на волята"

Популярният влогър Емил Каменов, станал известен с пиперливия си език и победата си в риалити формата "Къртицата", показа за пореден път, че каквото му е на сърцето, такова му е на устата. Този път под неговия прицел попадна русата фурия Дени от "Игри на волята".

Емо сподели видео, в което разкрива, че Дени и майка ѝ Виолета са му близки приятелки. Каменов каза, че преди Дени да влезе в "Игри на волята", заедно са обсъждали предаването и хората в него, а тя е твърдяла, че няма да се превърне в една от тях. От изказването му личи, че той явно ѝ е помагал за подготовката преди влизането в риалитито.

„Гледам „Игри на волята“, защото имам близка приятелка вътре, която участва, става въпрос за Денито и майка ѝ. Само, че с Денито съм по-близък, бях по-близък, държа да отбележа, защото ще те наредя малко Дени, ти си знаеш. Попринцип не се прави така, моето момиче, като тебе, ама нали се сещаш, че сме си говорили на темата за Игрите, знаех твоето мнение за Игрите, знаех какво мислиш за участниците от Игрите, а ти се превърна в една от тях, не е готино, разбираш ли, не е готино и да забравяш приятелите си, нали? Ходихме, играхме, говорили сме си хиляди пъти за някои неща с тези предавания, не е готино, разбираш ли?" - казва Емил. 

Изглежда критиките на Емил са провокирани от това, че той е писал на Дени след участието ѝ в предаването, а тя не е отговорила на съобщението му. 

"Писах ти, не е готино, да не отговаряш на приятели, сега да си имаш нови приятели, тези новите приятели са ти само нови до време, нали знаеш, както и да е, няма значение. Продължавай в същия дух, не си лош човек, обаче лоши хора има покрай тебе и ти забравяш приятелите си. Хората, които са достойни, защото тези, които са покрай теб, не са достойни," казва още обиденият Каменов.

Въпреки всичко Емо признава на Дени, че в игрите е желязна и се справя добре, но не крие, че е изключително разочарован от нея заради промяната в поведението ѝ. 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти