Няма да повярвате как е изглеждал Мартин от "Игри на волята" преди 5 години

Бизнесменът Мартин Николов-Елвиса от петия сезон на "Игри на волята" определено е сред хората, които знаят как да играят. Не му отне много време да се справи с Виолета - най-големия си враг в редиците на Старейшините - и да се превърне в лидер на племето. Той поведе отбора към серия от победи, доказвайки че не трябва да бъде подценяван и е много по-силен, отколкото изглежда. 

Да, Мартин определено е човек, пълен с изненади. Няма да повярвате, например, че той е изглеждал като съвсем друг човек само преди 5 години.

В снимки, споделени в профила на расторантьора през 2018 г., можем да го видим без един от най-отличителните му външни белези в момента - неговата гъста брада. Смеем да кажем, че липсата на брада коренно променя визията на Елвиса. 

Марто е преживял още една промяна след края на "Игри на волята". Лишенията и липсата на храна са казали своята дума и той си е тръгнал от предаването по-слаб с 12 килограма. 

За разлика от повечето останали участници в "Игри на волята", Марто не се занимава активно със спорт. Именно затова представянето му на Арената е впечатляващо.

Бизмесменът започва да се подготвя сериозно за шоуто само 4-5 месеца преди неговия старт, а през последния месец и половина го тренира един от най-добрите участници в „Игри на волята“ – финалистът от сезон 4 Филип. 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти