Гатьо разкри защо Амазонките се разпаднаха в понеделник

Неосъждан, непреклонен, непоколебим – така се описа бившият командос от специалните части Пеньо Гатевски от Пловдив в началото на сезон 5 на „Игри на волята“.

А след като напусна шоуто в петък, можем да добавим още няколко епитета към името на Гатьо – незабравим, незаменим и безкомпромисен.

Отпадането на Гатьо остави огромна празнина в сърцата на феновете на предаването. Той е един от малкото герои в риалити формат, успели да преобърнат мнението на публиката от негативно в напълно положително.

И докато лидерството му при Гладиаторите му донесе по-скоро критики заради токсичната мъжественост, която мнозина усетиха в племето, то след попадането сред Амазонките Гатьо стана един от най-колоритните образи в този (и не само) сезон на „Игри на волята“.

Постепенно зрителите се убедиха, че пловдивчанинът има голямо сърце, невероятно чувство за хумор, а и наистина знае какво значат думите чест, семейство и лоялност. Той остана докрай верен на своето мъжко племе, а отношенията му с Амазонките бяха колкото драматични, толкова и забавни.

Снощи, ден след като стана ясно, че женското племе се разпада и последните Амазонки бяха разпределени като плячка от останалите, Гатьо се включи в кратко видео в Instagram профила на шоуто:

„Знаете ли какво се случи вчера с Амазонките? Едно нищо“, започва той, след като поздравява всички и обявява, че са го върнали да разкаже какво се случва в епизодите.

„Разпаднаха се като пепел. Защо? Защото не ме слушахте какво ви казвам. Бях прав за абсолютно всичко. Вие не заслужавате абсолютно нищо от никой и така ви се полага“, категоричен е още бившият командос.

Публикацията получи над 3000 харесвания само за час, а от коментарите става ясно, че Гатьо липсва на всички и трябва по-често да прави обзор на събитията в „Игри на волята“.

Сред коментиращите беше и Мартин от Старейшините, който написа: „С глас се смея 🤣🤣🤣, @gatio_82 най-големият!!!!!“

Вчера сутринта Гатьо гостува в предаването „На кафе“ и отново не скри огорчението си от Амазонките, особено след като те заявиха, че се радват на отпадането му. Особено разочарован е от Оряшкова, която познава още от кастингите на шоуто.

Гатьо Игри на волята
Снимка: NOVA | Instagram

Той изрази и подкрепата си към Крум, който в понеделник направи доста противоречив избор при разпадането на женското племе.

Като пленник на Амазонките Гатьо се превърна в любимец на публиката, поемайки една от най-важните роли в едно риалити – тази на разказвача.

Неговите разсъждения за отношенията в племето и анализите на събитията в предаването станаха любима част от епизодите на много зрители. 

В социалните мрежи не спират да се споделят клипове с най-култовите моменти на Гатьо в шоуто. Той винаги ни разсмива, а между шегите често казва и някоя друга истина. И точно заради всичко това остава един от любимците на феновете.

В галерията с удоволствие събрахме най-запомнящите се и забавни реплики на Гатьо, с които той ни радваше с много чувство за хумор и завидна проницателност:

Незабравимите цитати на непримиримия Гладиатор Гатьо

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти