„Зрителите ще видят истинското му лице“: кой е подлецът в „Игри на волята“ според Моника

В петък елиминационната битка в „Игри на волята“ взе цели две жертви, при това от едно и също племе. 35-годишната Мисис България 2020 Моника се контузи по време на играта и затова напусна предаването. По-късно 27-годишната варненка Виктория, която също беше част от Старейшините, загуби битката от Теодора и Момчил.

игри на волята
Снимка: NOVA

Днес двете красавици гостуваха в предаването „На кафе“ и говориха откровено за всичко, което вълнува зрителите на предаването около тяхното участие.

Моника призна, че все още се възстановява от травмата, но вече е по-добре. Ръката ѝ обаче е останала леко деформирана и изкривена. Все пак тя вече работи в своя салон за красота и тренира, като се налага да ходи на рехабилитация заради контузията.

игри на волята
Снимка: NOVA

Моника е кандидатствала за място в „Игри на волята“ и преди, но тогава е имала сериозен страх от водата и плуването. За нея игрите, трудностите и гладът изглежда не са били най-голямото изпитание.

„Психически социалната игра ме събори и подценяването от племето“, призна тя.

Тя смята, че проблемът е тръгнал от нейната неувереност в плуването и останалите Старейшини веднага са я приели за слабо звено заради това.

Относно конфликта в племето на Старейшините, Моника смята, че нейният глас на съвета, на който Мартин бе номиниран, не е бил решаващ. Тя не спести негативното си мнение за 38-годишния бизнесмен.

„Смятам, че Мартин е подлец, лицемер и интригант и това не е само стратегия в играта, но според мен е такъв и в живота. Зрителите до края на предаването ще видят истинското му лице.“

Според нея Мартин е склонен да напада по-слабите, за да изпъкне и да задоволи егото си.

„Не му прави чест да напада жените“, категорична е тя.

Моника не скри и разочарованието си от другата жена сред Старейшините, Виолета.

игри на волята
Снимка: NOVA

Виктория пък сподели интересната история, която е довела до участието ѝ именно в сезон 5 на „Игри на волята“ и коментира ключовата роля, която имаше при пленяването на двамата Гладиатори.

Тя обясни каква е причината да заведе при Амазонките именно Цветелин и Гатьо. Тя обаче бързо си е дала сметка, че не е направила най-добрият избор.

„Като видях още на арената реакцията на Гатьо, дори попитах дали мога да си сменя избора, защото не исках да вкарвам напрежение в нашето племе.“

игри на волята
Снимка: NOVA

Виктория и до днес не може да си обясни негативната реакция на Гатьо, защото това, че го е посочила, би трябвало да бъде комплимент за него.

Как минават дните на реката, на стопанството и в резиденцията, какво още мисли Моника за Мартин и Виолета, и кое е първото нещо, което Вики и Моника са направили веднага след излизането от играта, вижте във видеото.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти