Нова звездна двойка! Холивудски актьор и любима участничка от "Игри на волята"

Юлиан Костов - родният актьор, покорил Холивуд, е във връзка с Мирела Илиева -  една от любимите участнички от миналия сезон на „Игри на волята“. 

Мирела разкри в интервю пред „Телеграф“, че са двойка и наскоро са били на почивка в Лондон.

Двамата не пропуснаха да качат снимки от ваканцията им в столицата на Великобритания в социалните мрежи. А участничката от формата сподели, че са си прекарали страхотно и са обиколили много красиви места само за два дни. „Не бяхме по работа, а на почивка. Сега споделяме снимки, но вече се прибрахме в България“, допълва тя.

Костов сподели и редица видеоклипове от приключението си с любимата. Той показа стаята от хотела, в който са отседнали. Разбира се, в нея имаше романтична обстановка със скъпо шампанско и цветя. Актьорът е успял да заведе Мирела и на мюзикъла „Цар лъв“, който е любими негов филм.

„Правих най-любимите си неща в Лондон с най-близките си хора. Вечеряхме в ливански ресторант, защото това ми е любимата кухня, карахме колела в Хайд парк и парка Сейнт Джеймс, където нахранихме катериците. Много се радвам, че завършихме пътуването с превъзходен обяд с пица и паста“, написа Юлиан.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти