Мирела от „Игри на волята“ 4: "Интересно ми е дали ще има победител жена"

Участничката от четвъртия сезон на „Игри на волята“ Мирела се завърна на снимачната площадка на “Игри на волята” 5. Тя дойде на терен по време на снимките на петия сезон на риалитито. Вижте какво разказа:

Какво беше усещането да стъпиш отново на арената?

М: Усещането да се върнеш на Арената е ей такова (клати ръце). Просто в момента, в който ги видях, се разтреперих и все едно гледах себе си на телевизора. Наистина е много вълнуващо и с много смесени чувства. Хем много се вълнувам за тях и ми е много интересно, хем ми се иска да съм на тяхно място и им пожелавам успех.

Какви са впечатленията ти от новите участници?

М: Впечатленията от новите участници, между другото, са ми доста добри. Жените изглеждат много подготвени, мъжете изглеждат много подготвени и дори хората, които са доколкото знам 40+ - Старейшините, също са много подготвени. Кастът е бил доста силен и ми е много интересно дали ще бъде сезонът на жените тази година и дали ще има победител жена.

►Женска сила: имат ли шанс Амазонките в "Игри на волята" да надделеят над мъжете

Какво ти липсва най-много от “Игри на волята”?

М: Със сигурност най-много ми липсва да живееш в един съвсем друг свят, без социални мрежи, без телефони. Просто живееш тук и сега, бориш се за общата кауза, сред природата си, отборът и племето ти е като семейство. Просто е преживяване, което е веднъж в живота и не мога да го сравня с нищо друго.

С кои участници от сезон 4 поддържаш връзка?

М: Ами, за щастие, участниците от нашия сезон си останахме доста близки и си поддържаме връзка. Близка съм и с Жени, и с Илиян, и с Мани, и с Фейгин, Жорката, Чакала. Общо взето си излизаме и си поддържаме комуникация.

На какво те научи “Игри на волята”?

М: Всъщност от “Игри на волята” научих много за себе си. Разбрах колко мога и на какво съм способна, колко силна воля имам. Научих се, че не можеш да се доверяваш на 100% на всеки и че не можеш да живееш с розовите очила постоянно. Всъщност най-хубавото нещо, което ми се случи в “Игри на волята”, бяха битките и всъщност тогава разбирах къде са ми границите.

Какъв съвет би дала на новите участници?

М: Съветът, който ще дам на новите участници, е да се забавляват наистина, защото това е най-забавното и най-уникалното нещо, което ще им се случи - поне аз така мисля. Просто да се отдадат изцяло на играта.... И така.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти