Приятели до края: участници от „Игри на волята“ с изненадваща поява заедно

Участието в най-екстремното риалити „Игри на волята“ всяка година сближава играчите и много от тях остават приятели и след формата.

Вчера в социалните мрежи стана ясно, че Мартин Николов е събрал в заведението си Денислава, Оряшкова, братята Рълеви, Мудева и Румен Радев, като всички заедно са гледали снощния епизод на шоуто. Той беше особено емоционален, защото след много лишения на реката и в стопанството, Амазонките спечелиха седмица в Резиденцията, а Старейшините се спасиха от глада да реката.

Няколко дни по-рано част от любимите ни играчи зарадваха някои от многобройните си фенове, като посетиха Сливен, предават от Телеграф.

Румен Радев, който миналата седмица успя да се спаси от Чистилището и се присъедини към любимата си Мудева в племето на Амазонките, заведе част от приятелите си от шоуто в своя роден град.

Риалити звездите посетиха XI СУ "Константин Константинов" в Сливен, където Румен доскоро преподаваше физическо възпитание. Поводът за появата им бе спортният празник на училището под надслов „Спортувам активно, уча и се забавлявам“.

Румен, заедно с Теодора Мудева, Мария Оряшкова и Ива Георгиева, гладиаторът Иван Рълев и "изгубените" - Денислава Велкова и Никол Дунев, зарадваха децата в училището и се снимаха с тях. Те се включиха и в спортните прояви и голямото хоро, организирани за празника. Заедно с тях бе и златната медалистка от Токио - Мадлен Радуканова, която е близка приятелка на Радев и Мудева.

След това Румен изглежда е поканил приятелите си от шоуто в селото на своите баба и дядо – Нейково. Там групата се е забавлявала в местно заведение, а Румен и Денислава споделиха сладък кадър от масата с надпис: „#Изгубени заедно до края“.

На снимката усмихнати позират Радев, Дени, Николай Рълев, Никол Дунев и Михаил. А каква ще бъде съдбата на последните двама, които все още са в Чистилището в „Игри на волята“, предстои да разберем довечера от 21 часа в ефира на NOVA.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти