Неузнаваем: гладиатор от „Игри на волята“ изненада с невероятна трансформация

Всяка година участниците в „Игри на волята“ демонстрират пред цяла България на какво е способен човек, който е отдаден на спорта, усилените тренировки и здравословния начин на живот.

Физическата издръжливост и силата на духа на героите от шоуто вдъхновяват много други хора да влязат в залата и да тренират активно. Точно такъв добър пример даде един от Гладиаторите в сезон 5 на най-екстремното риалити.

Това е 34-годишният агроном Даниел Димов, който живее в Стратфорд.

Преди няколко дни Даниел, който работи за голяма земеделска компания в Англия и отговаря за 8 хиляди декара с насаждения, отправи вдъхновяващо послание към последователите си в Instagram.

Той публикува две свои снимки, заснети с 10 години разлика, и си направи равносметка колко много е постигнал за този период.

„Не станах милионер, не успях да сбъдна всички мои мечти. Не! Но се научих на дисциплина, отдаденост и стремеж. Стремеж да бъдеш най - добрата версия на себе си!“, написа в поста Даниел, а снимките са красноречиви за невероятната физическа трансформация, която е постигнал.

От старата снимка става ясно, че преди Даниел е бил по-пълен и вероятно не се е занимавал със спорт. На втората снимка той изглежда така, както го виждаме и в момента в ефира на NOVA.

С публикацията си агрономът мотивира своите последователи, напомняйки, че човек е способен на всичко, стига да го пожелае истински:

„Никога не се примирявайте с посредственото, понеже от опит знам, че промяната ви чака и вие просто трябва да направите първата крачка!!! Повярвайте в себе си и възможностите си! Щом аз успях, значи всеки може!“

 

В социалните мрежи Даниел твърди още, че неговата промяна продължава, а тайната на успеха му е постоянството.

А какви ще бъдат възможностите и успехът на племето на Гладиаторите, които в събота останаха без двама от най-мускулестите си играчи – Гатьо и Цецо, предстои да разберем довечера от 20 часа.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти