Албена и Моника от "Игри на волята" засияха до децата си на първия учебен ден

В петък, на 15-и септември, по традиция отбелязахме първия учебен ден, пожелавайки на добър час на хиляди ученици и техните учители.

Този ден винаги е специален и за родителите, които съпровождат за ръка децата си в училищния двор.

Щастие, вълнение и гордост изразиха и две от най-интересните участнички в „Игри на волята“ 5. В своите профили в Instagram те споделиха сладки кадри от училищния двор, пожелавайки на децата си на добър час.

35-годишната Моника Николаева, която е част от племето на Старейшините, публикува снимка на стори в своя профил, на която гордо позира с двете си момченца.

игри на волята
Снимка: Instagram @monika_nikolaevaaa

Моника е Мисис България 2020 и е собственик на салон за красота във Враца.

Тя описва двамата си сина като „палави и щури“ деца, а в социалните мрежи понякога споделя сладки моменти с тях, подчертавайки, че те са най-прекрасното нещо в живота ѝ.

игри на волята
Снимка: кадри vbox

Другата развълнувана майка, която публикува стори със своята ученичка, е една от най-силните Амазонки – шампионът по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска.

В шоуто 41-годишната Албена миналата седмица спечели първа капитанска битка за племето на жените.

В петък тя изпрати на училище и пожела на добър час на своето „прекрасно пораснало момиче“. Вълнението за Ситнилска изглежда е още по-голямо, защото дъщеричката ѝ Христея е първокласничка.

игри на волята
Снимка: Instagram @benndji.cascade.tkd

Христея е вдъхновение и най-голямата радост в живота на Албена, която през последните години се занимава с каскадьорство.

„За нея правя всичко. И в нейно име.“, признава тя в ефира на NOVA преди няколко години, когато Христея е едва на 3 годинки, но от съвсем малка е с майка си в залата за тренировки.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти