Заслужен втори шанс: какво трябва да знаем за новата надежда на Старейшините

Мечтите се сбъдват, а вторият шанс винаги е възможен – това ни припомни снощният епизод на „Игри на волята“.

Виктория Пенелова за пръв път се появи на арената на „Игри на волята“ в съботния епизод на 23 септември. Тогава тя се изправи срещу Михаела от сезон 4 и загуби битката, но впечатли всички с отличните си физически умения и спокойствието, с което почти през цялото време водеше.

"Още с първата ми стъпка на пясъка усетих величието на арената и спортния хъс, който се запали в мен", споделя по-късно красавицата в социалните мрежи.

Когато Виктория се появи на арената преди две седмици, Цецо сподели с останалите Амазонки, че е тренирал с нея и я намира за много корава и издръжлива. А няколко минути по-късно бившата гимнастичка определено доказа думите му, впускайки се в битката с всички сили и много амбиция.

След битката самата Виктория призна, че ѝ е липсвало спокойствие на последния компонент – Дракона, за да овладее топчето. От снощния епизод обаче стана ясно, че тя е способна да се поучи от грешката си и да действа отлично под напрежение.

виктория игри на волята
Снимка: NOVA

По време на играта преди две седмици всъщност залогът беше доста голям и за Амазонките, които решиха да гласуват доверие на Михаела за победата. Ако се бяха провалили в залога, щеше да се наложи да изпратят един от племето в Чистилището.

Виктория Пенелова е от София и е въздушен акробат, а водещият на шоуто Димо я описа като истински спортен екстремист. За участието си в „Игри на волята“ красавицата пристига директно от Англия, където следва в Университета в Манчестър.

Виктория е бивша гимнастичка и е тренирала в Клуба по Художествена гимнастика "Левски" в София.

От профилът ѝ в Instagram става ясно това, което зрителите на NOVA вече знаят – Виктория е изключително пластична и отлично подготвена физически, а акробатичните ѝ умения са впечатляващи.

Най-екстремното нещо, което е правила, е да виси от 10-метров мост на въздушни воали.

Стъпвайки на арената за пръв път, Виктория изглеждаше сякаш е родена да я покори, Представянето ѝ тогава толкова впечатли зрителите, че всички пожелаха тя да влезе в сезон 6 въпреки загубата от Михаела.

Е, желанието на публиката се сбъдна по-рано от очакваното и снощи Виктория изненадващо стана участник в тазгодишното шоу.

Тя е новото попълнение в племето на Старейшините.

Миналата седмица те понесоха сериозни загуби, разделяйки се в петък с Моника, заради контузия, и с Виктория, която загуби елиминационната битка.

Същевременно Мартин вече беше изпратил друга силна жена от племето – Виолета, сред Изгубените в Чистилището и всичко това доведе до рекордно и критично намаляване на броя на Старейшините.

Така, докато много от зрителите предполагаха, че Виолета ще се завърне от Чистилището, се оказа, че именно Виктория е избрана да вдъхне нови сили и мотивация на Стрейшините.

Още с първата битка за територия, в която участва, тя доказа, че има сърце на боец и не се страхува да поеме отговорност. Благодарение на нея и Денислава племето успя да избегне опасността да прекара втора поредна седмица на реката.

Така Виктория показа, че освен изключително добре подготвена физически, тя е и хладнокръвна и бърза с пъзелите, което винаги е много важно в игрите.

Вчера много приятели на Виктория ѝ пожелаха успех в социалните мрежи, като сред тях бяха и участниците в шоуто Цветелин и Мартин. Цецо дори сподели в Instagram тяхна обща снимка от залата за тренировки.

виктория игри на волята
Снимка: Instagram

В момента очакванията на към Виктория Пенелова са много високи, а по всичко личи, че тя напълно ще ги оправдае. Някои обаче предположиха, че това, че влиза на толкова късен етап от играта, може да ѝ изиграе лоша шега и може да я превърне в аутсайдер в социалната игра.

От друга страна Виктория е изключително добре подготвена и бе приета много сърдечно от Старейшините, така че нямаме търпение да разберем как ще се развие в играта.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти