Кой изявен стратег от предишен сезон е подготвял Виолета за „Игри на волята“

И тази година в „Игри на волята“ ставаме свидетели на зрелищно шоу, в което социалната игра и стратегиите са не по-малко важни от физическата сила и ловкостта на арената.

След епизода вчера две дами се оказват в центъра на събитията, които очакваме да се развият довечера в ефира на NOVA. Това са собственикът на агенция за недвижими имоти във Флорида Виолета и нейната дъщеря Денислава, която се пребори за мястото си в племето на Старейшините след напрегната битка снощи.

В момента съдбата и съставът на Старейшините са в ръцете на майката и дъщерята, а Виолета вече на няколко пъти даде заявка, че е истински стратег и безстрашен играч.

Докато очакваме да разберем кого от племето двете дами ще изпратят в Чистилището, стана ясно, че един от най-изявените стратези във всички сезони на „Игри на волята“ е подготвял Виолета за социалната игра.

Това е Неделчо Богданов от сезон 3 – един от най-подготвените стратези, плувци и пъзелисти, участвали в шоуто.

игри на волята неделчо
Снимка: NOVA

Именно той беше човекът, който мислеше за социалната игра, използваше коалициите в своя полза, а и се представяше много добре в битките на арената.

В момента Неделчо има подкаст в YouTube заедно с друг участник от „Игри на волята“ 3, Туджаров, където в компанията на други играчи обсъждат най-интересното в шоуто.

Зрителите все още помнят Неделчо като един от участниците, който най-умело действаше стратегически. На всеки съвет на племето на Бойците аниматорът и режисьор от Несебър умело пресмяташе наум накъде отива гласуването – нещо, което често убягва на много играчи.

В неделя в подкаста си той разкри, че е съветвал Виолета как да изгради стратегията си в социалната игра.

В „Надкаст“ водещите обсъждаха последните събития в шоуто с Андрей Гридин и Неделчо призна, че се радва, че Виолета е била номинирана и се е борила за оставането си в шоуто миналата седмица.

„Ние много коментирахме още на първата седмица да я пратим на битка“, обясни той.

До първата-втората седмица отидеш ли на битка, се разграничаваш чисто сценарийно от типажа на Жени“, е логиката на Неделчо.

Той поясни, че е смятал, че ако Виолета играе играта стратегически, но не ходи на битки, е застрашена да бъде сравнявана с Евгения Джаферович от миналия сезон. Тогава тя беше една от най-силните жени и инициатор на женската коалиция в племето на Безстрашните.

„[Така] ставаш боец“, обясни още Неделчо.

Според него, ако Виолета не се бе явила на битка за оцеляване, над образа ѝ винаги е щяло да тежи обвинението, че се е криела и не е искала да излезе на арената.

„И на Жени това ѝ тежеше“, смята още Неделчо.

В крайна сметка Богданов вярва, че положението на Виолета в племето на Старейшините не е неблагоприятно и вярва, че занапред други играчи от племето ще бъдат изпращани на елиминационни битки, след като тя вече се доказа като силен играч.

Туджаров от своя страна изрази мнение, че Виолета е сама срещу всички сред Старейшините. Как обаче ще се пренаредят отношенията в племето след пристигането на Денислава, предстои да разберем.

В момента всички очакват Денислава да преобърне съдбата на племето на Старейшините. Ако досега майка ѝ беше в неизгодна позиция срещу коалицията на мъжете, то с пленяването на Момчил и пристигането на Денислава, нещата изглежда ще се преобърнат напълно.

В момента зрителите гадаят дали Виолета ще си отмъщава на мъжете, изпращайки някого от тях в Чистилището, или ще предпочете да се освободи от някой слаб играч, пък било това и жена.

Все пак е повече от ясно, че Виолета е доста борбен и смел играч, който е подготвен физически и притежава стратегия и психологическа устойчивост – все качества, които гарантират, че може да стигне доста напред в шоуто.

Какво ще решат майката и дъщерята и кого ще изпратят при Изгубените, предстои да разберем довечера от 21 часа в ефира на NOVA.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти