Кой е тайнственият залив, на който оцеляват участниците от "Игри на волята" 5

Вече почти месец наблюдаваме от екраните приключенията, трудностите, коалициите и битките на участниците в петия сезон на "Игри на волята". Заедно с тази палитра от герои обаче сякаш пропускаме един друг съществен "герой" в предизвикателството - природата.

Риалитито е заснето в най-живописната част на Южното ни Черноморие - някъде в дебрите на природен парк „Странджа”, където планината буквално слиза в морето.

Колкото и да е красива тази гледка обаче, за някои от участниците в предаването тя се превръща в техния Aд, от който искат да избягат.

Играчите, които попадат на Дивата река и тези, които бедстват в Чистилището, се сблъскват челно със суровото лице на природата - студ, глад, насекоми, твърда земя под гърбовете им, непознати шумове в тъмното. Важно е да се отбележи също, че в ожесточена надпревара на "Игри на волята" 5 племената се борят да оцелеят в най-горещото лято от години насам.

Труднодостъпното малко заливче на оцеляването в "Игри на волята" 5 е добре скрито сред вулканичните скали по Южното Черноморие. Запазило е неземна, дива красота, която много малко хора са виждали.

„Първото впечатление от това място за целия екип и за участниците беше по средата на нощта. Сякаш бяхме на различна планета. Видовете там, скалните образувания, самият залив - дават усещането за нещо, което няма нищо общо с планетата Земя и е много далече, споделя  Даниел Янчев, редактор в „Игри на волята“.

7
Снимка: vbox7

За участниците в риалитито магията на природната красота трае съвсем кратко. Изолирани от останалия свят, тук тяхната мисия е да оцелеят в истинския смисъл на думата. А хора като редакторите следят отблизо техните премеждия.

„Те са изложени на около 10 часа на слънце всеки ден. През нощта температурната амплитуда е около 20 градуса надолу, тоест са претърпели и зверски студ.  На другите локации участниците се борят един с друг, за да напреднат в играта. Тук се борят, за да оцелеят. Голяма част от участниците бяха на лимита на психическите си възможности“, допълва Янчев.

След заснемането на изпитанията в тайнствения залив, природата е оставена непокътната от участниците и екипа на предаването. От регионалната екоинспекция в Бургас са направили всички необходими проверки за целта.

7
Снимка: vbox7

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти