На крачка от успеха: Виктория Пенелова смята да спечели "Игри на волята" 6

Виктория Пенелова блесна с изключителни физически умения по време на кастинг битките на "Игри на волята" 5 и водеше Михаела почти през цялото време, но накрая не успя да я победи.

Тя обаче спечели сърцата на зрителите и феновете на едноименното риалити. Виктория всъщност е въздушен акробат и бивша гимнастичка. Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали - мостът е бил висок 10 метра.

Какво сподели тя за чувството да стъпиш на Арената за първи път и възнамерява ли да се върне в сезон 6, научете в интервюто, което даде:

ВЪПРОС: Какво не ти достигна в битката срещу Михаела?

ОТГОВОР: Това, което не ми достигна в битката срещу Михаела е може би малко повече спокойствие на Дракона, тъй като нейното топче стоеше в една позиция, докато моето постоянно се шляеше наляво-надясно. Може би това е, което ме спъна.

ВЪПРОС: Засегна ли те това, че Амазонките подкрепяха Михаела?

ОТГОВОР: Това че Амазонките постоянно подкрепяха Михаела, по-скоро ме дърпаше напред, отколкото назад, тъй като за мен това някой друг да вярва в опонента ми, ми дава повече спортна злоба и амбиция да им докажа, че те грешат.

ВЪПРОС: Какво беше чувството да стъпиш на Арената?

ОТГОВОР: Чувството да стъпя на Арената беше неописуемо и със сигурност аз ще искам да се върна в шести сезон, за да поправя грешката си.

ВЪПРОС: Ще се запишеш ли отново за участие?

ОТГОВОР: Отново ще се запиша за участие в "Игри на волята" и този път ще гледам да не бъда с това оранжево екипче, а да бъда от племената.

ВЪПРОС: Смяташ ли, че ще спечелиш?

ОТГОВОР: Ще спечеля, да! Със сигурност!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти