Мартин разкри защо участва в „Игри на волята“ и кой бивш играч го е подготвил за шоуто

Мартин Николов-Елвиса определено е сред най-колоритните участници в сезон 5 на „Игри на волята“. За четири седмици в шоуто той успя да създаде коалиция в племето на Старейшините, да спечели смъртен враг в лицето на Виолета, да попадне в Чистилището и да си извоюва правото да се върне оттам.

Още в началото на „Игри на волята“ Мартин събуди любопитството, защото е първият милионер, който решава да стане част от шоуто.

Именно успешният му бизнес накара мнозина да се запитат каква е мотивацията на човек като Мартин да се бори с трудните условия и физическите изпитания в риалитито.

Вчера той реши да повдигне завесата относно участието си във формата, отговаряйки напълно откровено на въпроси, зададени от неговите последователи в Instagram. А ето ги и любопитните подробности, които той сподели.

38-годишният бизнесмен е завършил международни отношения в Лондон, както и право в УНСС. Дъщерите му, които видяхме и във визитката му при влизането, се казват Мари-Никол и Каролин. Той признава, че престоят в „Игри на волята“ му е помогнал да осъзнае и да оцени повече какво има отвън.

„Обожавам предаването“, признава Мартин и отбелязва, че е влязъл само за приключението и тръпката.

Причината да се запише в шоуто е неговата бивша приятелка, фолкпевицата Емануела, която вярвала, че ще се справи перфектно и го насърчила да се яви на кастинг.

„Със сигурност не влизам за наградата, а за тръпката. Аз съм реалист и знам колко по-слаб съм от всички тези тренирани спортисти и машини, но това няма да ми попречи да им дам отпор на макс.“

Мартин смята, че в сравнение с другите играчи той се откроява с ум, хитрост и стратегическо мислене. Неговата цел е да докаже, че социалната игра е по-важна от физическата сила.

Той не обича да говори за личния си живот, но на въпрос дали има жена до себе си, отговаря, че след последната би предпочел да си почине от връзки за известно време.

Относно последните събития в "Игри на волята" Мартин е категоричен, че Моника първа е предала коалицията на т.нар. „Туристи“ в племето. Затова и не съжалява, че е гласувал срещу нея миналата седмица.

„Не си длъжен да играеш с един човек от началото до края – трябва да се адаптираш към ситуациите, за да оцелееш напред“, обяснява той.

4-5 месеца преди „Игри на волята“ Мартин започва да се подготвя сериозно за шоуто със своя личен треньор.

През последния месец и половина пък разчита и на тренировки с един от най-добрите участници в „Игри на волята“ – финалиста от сезон 4 Филип. Именно Фифо и Алекса са били и неговите фаворити за наградата миналата година.

Днес, след като снимките на шоуто вече са приключили, Мартин признава, че е останал с уникални спомени от това „незабравимо преживяване“, което би препоръчал на всеки. С присъщото си чувство за хумор той разкрива, че е очаквал да му бъде много трудно и определено очакванията му са били оправдани, а по време на шоуто е отслабнал с 12 килограма.

За сметка на това по всичко личи, че Мартин е открил чудесни приятели в шоуто, при това не само сред своите съплеменници от Старейшините.

Той посочва Иван Рълев като най-близкия си човек след играта, а в понеделник сподели кадри как се забавлява в ресторанта си в компанията на Денислава, Оряшкова, братята Рълеви, Мудева и Румен Радев.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти